Pametni telefoni sa jako velikim ekranima su, prirodno, u nešto većem riziku od oštećenja displeja prilikom pada ili udarca, zbog čega sa njima treba pažljivije rukovati. Ako Vam se ipak dogodi takvo oštećenje na smartfonu, ne brinite, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu zamenu ekrana na Huawei Ascend Mate mobilnom telefonu vršimo pouzdano i bezbedno.

Zamena ekrana na Huawei Ascend MateHuawei Ascend Mate je pametni telefon idealan za one kojima je smartfon suviše mali, a tablet preveliki. Ovaj fablet kvalitetne izrade ima ogroman kapacitivni IPS+ LCD touchscreen ekran dijagonale 6.1 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela), zaštićen Gorilla Glass tehnologijom, koji se može koristiti i u rukavicama (uz uključenu softversku opciju).

Za dobre performanse ovog uređaja zaslužan je četvorojezgarni procesor takta 1.5 GHz ukombinovan sa 2 GB RAM memorije, a tu je i 8 GB interne memorije, OS Android 4.1 (Jelly Bean) sa Emotion UI 1.5 korisničkim interfejsom, kamere od 1 MP (prednja) i 8 MP (primarna), kao i vrlo izdašna baterija kapaciteta 4050 mAh.

Zamena ekrana na Huawei Ascend Mate

Mobilne telefone koji imaju vrlo velike ekrane, kao što je model Ascend Mate, treba posebno paziti, jer se prilikom ispuštanja uređaja lako može desiti da dođe do ozbiljnog oštećenja ekrana.

Ukoliko u takvoj situaciji ustanovite da displej ne prikazuje sliku, tačskrin ne reaguje na dodir ili je napuklo staklo, budite sigurni da je ekran trajno oštećen i da se mora zameniti novim.

Srećom, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovaj problem rešavamo veoma profesionalno, efikasno i kvalitetno.

Operaciju zamene ekrana na Huawei Ascend Mate pametnom telefonu vršimo sigurno, pouzdano i u realno najkraćem mogućem roku, za koji Vam precizniju procenu možemo dati kada svoj telefon donesete na popravku.

Cena zamene ekrana na Huawei Ascend Mate

Uslugu zamene displeja na smartfonu Huawei Ascend Mate u servisu Doktor Mobil pružamo po povoljnoj ceni. U slučaju da su Vam neophodne konkretnije informacije o ceni ili roku potrebnom za zamenu ekrana, slobodno nas pozovite na telefone servisa ili nam pišite preko forme u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil, pored efikasne zamene ekrana, uspešno vrši i profesionalno dekodiranje Huawei telefona, servis Huawei mobilnih telefona (raznovrsne softverske i hardverske popravke na Huawei smartfonima), kao i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena