Zamena ekrana na Huawei G620 Ascend

U slučaju da Vam se desilo da oštetite displej na svom pametnom telefonu, najsigurnije je da dođete u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu gde ćemo ovaj problem rešiti profesionalno i pouzdano. Operaciju zamene ekrana na Huawei G620 Ascend mobilnom telefonu za Vas ćemo obaviti vrlo efikasno, sigurno i potpuno bezbedno po uređaj.

Zamena ekrana na Huawei G620 AscendHuawei Ascend G620s je interesantan pametni telefon primamljivog dizajna koji se može kupiti po dosta povoljnoj ceni. Izrađen je od čvrste plastike i dolazi sa kapacitivnim IPS LCD touchscreen ekranom u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela) koji će, uz oštru sliku i dobru reprodukciju boja, vlasniku ovog uređaja pružiti uživanje u gledanju multimedijalnih sadržaja.

Pokreće ga četvorojezgarni procesor radnog takta 1.2 GHz, u kombinaciji sa 1 GB RAM memorije, dok je za podatke i aplikacije predviđeno 8 GB interne memorije (+ slot za microSD karticu). Operativni sistem Android 4.4.2 (KitKat) presvučen je Emotion UI 3.0 korisničkim interfejsom, a tu su i kamere od 2 MP (prednja, selfi) i 8 MP (primarna, sa autofokusom i LED blicem), kao i integrisana baterija kapaciteta 2000 mAh.

Zamena ekrana na Huawei G620 Ascend

Mnogim vlasnicima pametnih telefona događa se da oštete ekran prilikom slučajnog ispuštanja telefona, pa ako pri tome ustanovite da tačskrin ne reaguje na dodir, displej ne prikazuje sliku ili je napuklo staklo, da bi ponovo bio funkcionalan na uređaju se definitivno mora promeniti ekran.

Iako to nije baš prijatna situacija, važno je znati ko ovaj problem može da Vam reši efikasno i kvalitetno. Preporučujemo Vam da poverenje ukažete specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, u kojem ćemo operaciju zamene ekrana na Huawei G620 Ascend pametnom telefonu obaviti sigurno, pouzdano i bez ikakvih rizika po bezbednost uređaja.

Maksimalno ćemo se potruditi da Vam ovu uslugu pružimo u najkraćem mogućem roku, koji će zavisiti samo od trenutne gužve u servisu (precizniju procenu Vam možemo dati na licu mesta), nakon čega ćete svoj smartfon ponovo moći nesmetano da koristite.

Cena zamene ekrana na Huawei G620 Ascend

Uslugu zamene ekrana na Huawei G620 Ascend mobilnom telefonu u servisu Doktor Mobil pružićemo Vam po povoljnoj ceni. Ako su Vam potrebne detaljnije informacije o ceni ili vremenskom roku za popravku, izvolite pozovite nas na telefone servisa ili nam jednostavno pišite putem formulara u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Kao što efikasno i kvalitetno vršimo zamenu ekrana, servis Doktor Mobil će Vam uspešno i profesionalno pružiti i usluge dekodiranja Huawei telefona, servisa Huawei mobilnih telefona (sve softverske i hardverske popravke na smartfonima ovog proizvođača) ili zamene baterije na mobilnom telefonu.