• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena ekrana na Huawei Honor 5X

Zamena polomljenog ili oštećenog displeja na pametnom telefonu jedna je od standardnih usluga koje kvalitetno i efikasno svojim klijentima pružamo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Tako ćemo i operaciju zamene ekrana na Huawei Honor 5X mobilnom telefonu za Vas uraditi pouzdano, bezbedno i u najkraćem roku koji bude moguć.

Zamena ekrana na Huawei Honor 5XHuawei Honor 5X je vrlo elegantan pametni telefon koji se može kupiti po relativno niskoj ceni, a dolazi u kućištu sa metalnim okvirom i velikim kapacitivnim IPS LCD touchscreen ekranom dijagonale 5.5 inči u Full HD rezoluciji (1080 x 1920 piksela).

Veoma solidan čipset ovog modela čine dva četvorojezgarna procesora (4×1.2 GHz & 4×1.5 GHz) uparena sa 2/3 GB interne memorije, dok je za aplikacije i podatke predviđeno 16 GB interne memorije (plus microSD slot koji podržava povećanje do 256 GB memorije).

Ima i dobar čitač otiska prsta, OS Android 5.1.1 (Lollipop), kamere od 5 MP (selfi) i 13 MP (primarna, sa autofokusom, LED blicem, panorama i HDR funkcijama), kao i integrisanu bateriju od 3000 mAh.

Zamena ekrana na Huawei Honor 5X

Prilično veliki ekran ovog pametnog telefona treba čuvati od oštećenja, pošto bi se lako moglo desiti da prilikom udarca u displej ili ispadanja telefona na čvrstu podlogu dođe do njegovog oštećenja. Ako se u takvoj situaciji uverite da displej ne prikazuje sliku, staklo je napuklo ili tač skrin ne reaguje na dodir, očigledno je da je došlo do trajnog oštećenja ekrana i da se on mora zameniti novim.

Nažalost i takve stvari se dešavaju, zbog čega je važno da imate nekoga od poverenja ko ovaj problem sa ekranom telefona može da Vam reši pouzdano i sigurno. Servis mobilnih telefona Doktor Mobil stoji Vam na raspolaganju da operaciju zamene displeja na Huawei Honor 5X smartfonu izvrši efikasno, kvalitetno i bezbedno po uređaj.

Uslugu zamene ekrana na pametnom telefonu za Vas ćemo obaviti vrlo profesionalno i u najkraćem mogućem roku, koji će zavisiti prvenstveno od trenutnog obima posla u servisu (konkretniju procenu vremenskog roka za popravku Vam možemo dati na licu mesta).

Cena zamene ekrana na Huawei Honor 5X

U servisu Doktor Mobil uslugu zamene ekrana na Huawei Honor 5X pametnom telefonu pružićemo Vam po povoljnoj ceni. Ukoliko biste voleli da imate preciznije informacije o ceni ili roku za završetak ove operacije, slobodno nam pišite preko forme u nastavku ovog teksta ili nas jednostavno pozovite na telefone našeg servisa.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil je tu za Vas i ako Vam, pored zamene ekrana, bude trebalo dekodiranje Huawei telefona, servis Huawei mobilnih telefona (raznovrsne hardverske i softverske popravke na telefonima ovog brenda) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.