Servis mobilnih telefona Doktor Mobil pruža usluge različitih popravki svih vrsta mobilnih telefona. Naš servis je okupio idealan tim sa kojim niže uspešne zamene ekrana na Huawei P20 lite mobilnom telefonu.

Pravo prijateljstvo je nešto najlepše što možete imati u životu. Neko je davno objasnio da su prijatelji poput dijamanta. E, mi smo baš takvi – svetli, predivni, dragoceni i uvek smo u modi.

Huawei P20 lite zamena ekranaPrijateljski vas dočekamo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil, saslušamo kako je nastradao ekran na vašem Huawei P20 lite mobilnom telefonu, stavimo ruku na vaše rame i kažemo: „Biće sve u redu. Za nas je ovo ‘mačiji kašalj’“.

Prijateljski se pobrinemo da operacija zamene ekrana na Huawei P20 lite  prođe uredno i bez komplikacija. Kada sve bude gotovo, nagrada nam je vaše zadovoljstvo i ono poverenje koje pružamo jedni drugima.

Huawei P20 lite mobilni telefon koristi sistem Android 8.0 Oreo. Ima korektne specifikacij: dolazi sa 4 GB RAM-a, a 64 GB interne memorije i podržava do 256 GM eksterne memorije. Interesantnog i elegantnog je dizajna. Urađen je u zadivljujućim nijansama tri boje: roze, plava i crna.

Zamena ekrana na Huawei P20 lite

Svakodnevica je prepuna nepredvidjenih situacija i upravo te situacije mogu da izazovu veliku nelagodu. Ali, „što ne boli to nije život“, prema tome, uvek moramo biti spremni da naš odgovor na doživljeno bude priličan.

zamena baterije huawei p20 lite

Znamo da ste vodili računa o vašem Huawei P20 lite telefonu, da ste ga gledali „ko malo vode na dlanu“ i znamo da ste ga ispustili slučajno. Ali, avaj. Uvek se setite da nam život na svojim prelepim krilima donosi prijatelje. I to, kao po nekom pravilu, prijatelje kojima je zadovoljstvo da vam reše problem.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Kvalifikovan i iskusan tim servisa mobilnih telefona Doktor Mobil je tu da reši vaš problem. Izvršićemo zamenu ekrana na Huawei P20 lite mobilnom telefonu veoma precizno, sigurno i u najkraćem mogućem roku.

Budite sigurni da ćete iz ordinacije Doktor Mobil izaći srećni i zadovolji zamenom ekrana na Huawei P20 lite. Biće vam veoma bliska ona Andrićeva „Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni”.

Vama je to malo nedostajalo sve dok niste upoznali tim servisa mobilnih telefona Doktor Mobil.

Cena zamene ekrana na Huawei P20 lite mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Tim servisa mobilnih telefona Doktor Mobil želi svojim iskustvom da izađe u susret I svima onima koji ne žive u Beogradu, te smo s tim u vezi otvorili sledeću mogućnost: vaš Huawei P20 lite nam možete poslati kurirskom službom. Mi predlažemo Aks ili PostExpress. Isplatu izvršavate prilikom preuzimanja vašeg već servisiranog telefona.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil možete pronaći rešenje za bilo koji problem koji se pojavi na vešem Huawei mobilnom telefonu. Istakli bismo da kod nas možete dekodirati vaš mobilni telefon, ali I zameniti staklo na vašem mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena