iphone 4 i 5Zamena ekrana na iPhone 4, iPhone 5 mobilnom telefonu je jedna od brojnih usluga u Doktor Mobil servisu u Beogradu. Ako Vam se desi da Vam tač skrin ne reaguje na dodir ili LCD ne prikazuje sliku potrebno je da se zameni komplet ekran. Ukoliko Vam je staklo oštećeno, a tač skrin radi i LCD prikazuje sliku tada je potrebno zameniti samo staklo. Više o samoj zameni stakla možete pročitati ovde.

Apple iPhone 4 i Apple iPhone 5 su popularni pametni telefoni koji pored vrhunskog kvaliteta izrade i odličnih karakteristika imaju i sjajne kapacitivne LED-backlit IPS LCD touchscreen ekrane sa dijagonalama od 3.5“ u rezoluciji 640 x 960 piksela (na modelu iPhone 4), odnosno 4.0 inči sa rezolucijom 640 x 1136 piksela (na novijem iPhone 5 modelu). Zaštićeni su Gorilla Glass tehnologijom i dodatnim oleofobskim premazom protiv ogrebotina.

Zamena displeja na iPhone 4, iPhone 5

Profesionalnu operaciju zamene ekrana na iPhone 4 ili iPhone 5 pametnom telefonu potrebno je obaviti na uređajima kod kojih je došlo do ozbiljnog oštećenja displeja, što se uglavnom dešava prilikom ispadanja telefona na neku grubu podlogu ili direktnog udarca u ekran.

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju da, koristeći najsavremenije alate, postupak zamene displeja na iPhone 4 ili iPhone 5 smartfonu izvrši sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno (bez rizika po sam uređaj).

Zamena ekrana na iPhone 4, iPhone 5 mobilnom telefonu je varijanta koja je skuplja nego kada se menja samo staklo. Takođe, ovu operaciju zamene ekrana završavamo u najkraćem mogućem roku, najčešće istog dana, eventualno sutradan (zavisno od gužve u servisu).

Više o zameni ekrana na iPhone telefonima možete pročitati u tekstu iPhone zamena ekrana.

Ako imate neku nedoumicu ili pitanje slobodno nas kontaktirajte. Potrudićemo se da Vam pomognemo i rešimo Vaš problem.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Korisno je znati da vrlo iskusni i dobro obučeni serviseri u Doktor Mobil servisu u Beogradu, pored uspešne zamene ekrana i zamene stakla na pametnim telefonima, kvalitetno i efikasno vrše i servis iPhone mobilnih telefona (pouzdano otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova na Apple uređajima), a takođe i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

   

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena