iphone 6Ukoliko Vam se desi da Vam prilikom rukovanja iPhone 6 ispadne i tač skrin više ne reaguje na dodir ili LCD ne prikazuje sliku, neophodno je da zamenite komplet ekran na Vašem mobilnom telefonu.

U našem servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu zamena ekrana na iPhone 6 mobilnom telefonu je jedna od specijalnosti.

Dođite kod nas, a mi ćemo se potruditi da u najkraćem roku uradimo zamenu komplet ekrana. Verujemo da ćete sigurno biti zadovoljni našom uslugom.

iPhone 6 je uneo revolucionarne promene koje se odnose na kvalitet prikaza boja i slike. Sam ekran ima veoma kvalitetne uglove vidljivosti i osvetljenja.  Ekran je veličine 4.7 inča i prikazuje 16.777.216 boja. Rezolucija ekrana je 1334 x 750 piksela. 

Što se tiče kvaliteta prikaza slika slobodno se može reći da je iPhone 6 jedan od najboljih smart telefona na tržištu danas. Ukoliko ga kupite, sigurno Vam neće biti potreban fotoaparat. Rezolucija fotografija je 3264 x 2448 piksela, što je više nego dovoljno za svakog ljubitelja fotografija.

Zamena displeja na iPhone 6

Iako ovaj vrlo popularan Apple-ov model smartfona ima i dodatne nivoe zaštite ekrana, to naravno ne znači da je neuništiv, pa bi ga trebalo pričuvati od eventualnih direktnih udaraca u displej ili ispuštanja na čvrstu podlogu (npr. asfalt, beton, kamen, itd), pošto se tako povećava rizik od neželjenog oštećenja ekrana.

Ako bi se u takvom razvoju događaja ustanovilo da displej telefona ne daje sliku ili da touchscreen ne reaguje normalno na dodir, to bi, nažalost, značilo da je ekran trajno oštećen i da se za uspešnu popravku mora pristupiti zameni kompletnog ekrana (ako je samo puklo staklo, a sve drugo radi kako treba, problem se može rešiti zamenom stakla na iPhone 6 mobilnom telefonu).

U svakom slučaju, naša topla preporuka je da se obratite specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, gde ćemo uraditi stručnu dijagnostiku i na osnovu nje izvršiti pouzdanu i efikasnu popravku mobilnog uređaja.

U slučaju zamene komplet ekrana na iPhone 6 mobilnom telefonu, ako Vaš mobilni telefon donesete ujutru, zamene komplet ekrana će bit gotova ukoliko smo u mogućnosti do kraja radnog vremena. Kvalitetno, brzo i sa garancijom da neće doći do odlepljivanja ekrana ili nekog drugog problema vezanog za sam ekran.

Više informacija o zameni ekrana na iPhone telefonima i svim modelima pročitajte u tekstu iPhone zamena ekrana.

Ukoliko imate neko pitanje u vezi zamene ekrana, slobodno nas kontaktirajte. Biće nam zadovoljstvo da rešimo vaš problem.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt formular  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je uvek tu za Vas i svakako nam se javite i ukoliko Vam, osim kvalitetne i pouzdane zamene ekrana ili zamene stakla, zatrebaju druge profesionalne intervencije, kao što su zamena konektora punjenja, zamena kamere i stakla kamere ili zamena baterije na mobilnom telefonu, a posebno smo ponosni na naš servis iPhone mobilnih telefona u kojem uspešno rešavamo sve hardverske i softverske probleme na mobilnim uređajima.

   

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena