Zamena ekrana na iPhone X u servisu Doktor Mobil

Zamena ekrana na iPhone X, najluksuznijem mobilnom telefonu na svetu, je profesionalna operacija koju u specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vršimo veoma sigurno i efikasno.

Kada imate tako skup i ekskluzivan model mobilnog telefona, kao što je iPhone X, prirodno je da svaki eventualni problem na njemu želite da rešite što pre i na najpouzdaniji mogući način. Zato Vas pozivamo da se u slučaju potrebe za zamenom ekrana na iPhone X mobilnom telefonu obratite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji će za Vas tu stručnu intervenciju uraditi uspešno i potpuno bezbedno.

Zamena ekrana na iPhone X u servisu Doktor Mobil u BeograduiPhone X (iPhone 10, iPhone Ten) je neverovatno privlačan i po mnogima spektakularan mobilni telefon koji se može pohvaliti zaista fenomenalnim karakteristikama, na prvom mestu izuzetnim kapacitivnim OLED touchscreen ekranom od 5.8 inči sa visokom rezolucijom od 1125 x 2436 piksela, koji prekriva gotovo ceo prednji deo uređaja čime, u stvari, označava i novi dizajn lansiran na desetogodišnjicu pojavljivanja prvog Ajfona.

Pored IP67 sertifikata otpornosti na vodu i prašinu, prelep displej ovog smartfona sa kućištem od vrlo čvrstog stakla (prednja i zadnja strana) i poliranog nerđajućeg čelika (okvir), odlikuje se i zaštitom protiv ogrebotina i oleofobskim premazom, kao i 3D Touch i True-tone tehnologijama.

Najnoviji super premijum model kompanije Apple i njegov iOS 11.1 pokreće novi šestojezgarni Bionic A11 procesor na 2.39 GHz, uz 3 GB RAM i 64/256 GB interne memorije. Dvostruka leđna 12 MP kamera ima optičku stabilizaciju slike, quad-LED blic, 2x optički zum, precizan fazni autofokus i raskošne softverske funkcije, dok je napred na raspolaganju 7 MP selfi kamera. Napaja se integrisanom baterijom od 2716 mAh, a totalna „novotarija“ ovog uređaja je Face ID (otključavanje telefona prepoznavanjem lica, umesto otiska prsta).

iPhone X – problem sa ekranom

Zamena ekrana na iPhone X u servisu Doktor Mobil u BeograduVerovali ili ne, čak i na mobilnom telefonu tako impresivnog kvaliteta, kakav je upravo model iPhone X, može se sticajem nesrećnih okolnosti (npr. nezgodno ispadanje na neku tvrđu podlogu ili jači udarac u displej) dogoditi da napukne staklo ili se ozbiljnije ošteti njegov ekran.

U takvoj situaciji vrlo je važno proveriti funkcionalnost displeja, jer od toga presudno zavisi i način i vrsta intervencije koju je potrebno sprovesti za uspešnu popravku mobilnog uređaja.

Napuklo staklo koje prati i neodgovarajući rad displeja (LCD ne daje normalno sliku, tač skrin ne reaguje na dodir) nagoveštava stanje koje bi bilo moguće rešiti jedino zamenom kompletnog ekrana iPhone X mobilnom telefonu.

Međutim, ako je samo puklo ili napuklo prednje staklo, a displej daje sliku kako treba (preko celog ekrana) i touchscreen valjano reaguje na dodir, tada bi se popravka efikasno mogla obaviti zamenom stakla na iPhone X pametnom telefonu.

Zamena displeja na iPhone X

Ukoliko ste ponosni vlasnik najpoželjnijeg mobilnog telefona na svetu i imate problem sa ekranom iPhone X, verovatno biste voleli da njegovo rešavanje poverite iskusnim i profesionalno obučenim licima koja poseduju i znanje i sofisticirane alate za tako ozbiljnu operaciju na mobilnom telefonu.

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na usluzi da zamenu ekrana na iPhone X pametnom telefonu za Vas obavi sigurno i potpuno bezbedno (bez rizika po uređaj).

Uz pouzdanu stručnu dijagnostiku, uslugu zamene displeja na iPhone X mobilnom telefonu pružićemo Vam garantovano kvalitetno, efikasno i svakako u realno najkraćem mogućem vremenskom roku.

Ako imate potrebu da nam uputite još neko pitanje o zameni displeja na Ajfon X smartfonu u Doktor Mobil servisu, ceni ili roku za završetak ove operacije, samo nas pozovite na telefone našeg servisa ili nam pišite preko formulara koji se nalazi u narednom odeljku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, sa svojim stručnim i iskusnim timom servisera, speman je da za Vas uspešno reši svaki problem na mobilnom telefonu, a uz efikasnu zamenu ekrana i zamenu stakla, pouzdano obavljamo i kompletan servis iPhone mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke na uređajima Apple iPhone brenda) i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button