Zamena ekrana na Lenovo A5000 u servisu mobilnih Doktor Mobil u Beogradu

Zamena polomljenog ili oštećenog displeja na pametnom telefonu jedna je od brojnih specijalističkih operacija u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Tako i uslugu zamene ekrana na Lenovo A5000 mobilnom telefonu pružamo sigurno, pouzdano i vrlo bezbedno, a što je takođe važno, ceo postupak završavamo u što je moguće kraćem roku.

Zamena ekrana na Lenovo A5000 u servisu mobilnih Doktor Mobil u BeograduLenovo A5000 je mobilni telefon povoljne cene i pristojnih performansi, sa velikom baterijom, podrškom za Dual SIM i kapacitivnim IPS LCD touchscreen ekranom dijagonale 5.0 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela).

Ovaj solidan smartfon dolazi sa instaliranim Android 4.4.2 (KitKat) operativnim sistemom za čiji rad je odgovoran četvorojezgarni procesor brzine 1.3 GH ukombinovan sa 1 GB RAM-a i 8 GB skladišne memorije za podatke i aplikacije (proširive microSD karticama do maksimalnih 32 GB).

Tu su i kamere sa senzorima od 8 MP (leđna, sa LED blicem, autofokusom i HDR opcijom) i 2 MP (selfi), a za izvrsnu autonomiju u radu ovog uređaja zaslužna je integrisana (Non-removable) baterija kapaciteta od čak 4000 mAh.

Zamena displeja na Lenovo A5000

Mobilne telefone treba dobro čuvati od eventualnih padova na tvrde površine (kamen, asfalt, beton i slično) i direktnih udaraca u displej, pošto su to situacije u kojima dosta lako može doći do pucanja ili oštećenja ekrana.

Ukoliko se pri tome ispostavi da LCD telefona ne daje sliku, tač skrin ne reaguje na dodir kako treba ili je puklo ili napuklo staklo, jasno je da je u pitanju veći kvar koji se može uspešno otkloniti jedino zamenom kompletnog ekrana na uređaju.

Naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam u tom slučaju stoji na raspolaganju da uradi profesionalnu dijagnostiku i pouzdanu popravku neispravnog smartfona.

Operaciju zamene ekrana na Lenovo A5000 pametnom telefonu za Vas ćemo obaviti veoma sigurno, bezbedno (bez bilo kakvog rizika po uređaj), a takođe i jako efikasno (u najkraćem mogućem roku).

Cena zamene ekrana na Lenovo A5000

U našem servisu mobilnih telefona uslugu zamene displeja na Lenovo A5000 smartfonu pružamo po povoljnoj ceni. Svi kojima budu potrebne detaljnije informacije o ceni ili roku za zamenu ekrana, mogu nas pozvati na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pisati putem formulara koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Među mnogim specijalističkim intervencijama koje uspešno i kvalitetno obavljamo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, osim navedene zamene ekrana, su i operacije dekodiranja Lenovo telefona, servisa Lenovo mobilnih telefona (raznovrsne hardverske i softverske popravke na uređajima ovog proizvođača), kao i zamene baterije na mobilnim telefonima.