Servis mobilnih telefona Doktor Mobil pruža uslugu zamene ekrana na telefonu Lenovo A6000. Ako vam je ispao telefon i slomio se ekran, napuklo staklo ili ne radi ekran na dodir (touchscreen) možemo izvršiti zamenu ekrana.

lenovo a6000 zamena ekranaLenovo A6000 spada u gategoriju novijih telefona, s tim i osetljivijih na padove. Reč je o telefonu više nego solidnih performansi: 4-jezgarni procesor, 1 GB Ram i 8 GB interne memorije, 5 inča ekran i 8 Mpx kamera biće dovoljni većini prosečnih korisnika smart mobilnih telefona. 

Ukoliko Vam je ispao telefon i kao posledicu pada imate problem sa touchscreenom, naš servis je tu da Vam izađe u susret i zameni touchscreen u kompletu sa lcd ekranom, ova usluga je jedna od mnogobrojnih usluga koje Doktor Mobil nudi.

U najkraćem mogućem roku naši serviseri će se potruditi da zamene ekran kako ne bi ostajali dugo bez telefona, znamo da smo u današnje vreme svi vezani za njih i prosto ne možemo funkcionisati bez telefona.

Zamena ekrana na Lenovo A6000

Zamena ekrana na Lenovo A6000 mobilnom telefonu je operacija koja obično traje jedan do dva dana što zavisi od trenutnih obaveza u servisu. Ukoliko budete doneli telefon ujutru, na početku radnog vremena u naš servis, pokušaćemo  da zamenimo ekran do kraja radnog vremena, ali ne možemo garantovati da će to biti gotovo istog dana.

servis lenovo mobilnih telefonaDoktor Mobil servis daje garanciju da će se na Lenovo A6000 zamena obaviti kvalitetno, pouzdano i s nekim optimalnim vremenom koje je neophodno (jer, kako se kaže, sve što je brzo to je i kuso :) ), takođe da neće doći do ulaska prašine ili nekog drugog problema vezanog za ekran.

Bez obzira da li Vam je oštećeno staklo, touchscreen ne reaguje, ili telefon ne prikazuje sliku, slobodno nas kontaktirajte i dođite kod nas. Biće nam drago da Vam pomognemo i rešimo Vaš problem.

Za detaljnije informacije oko cene i roka zamene kontaktirajte nas telefonom ili na naš email ili preko sledeće kontakt forme:

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna polja


 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena