U situaciji kada niste sigurni kako da bez muka i nerviranja rešite problem sa polomljenim ili na neki drugi način oštećenim displejem na svom pametnom telefonu, preporučujemo Vam da se javite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu u kojem se operacija zamene ekrana na Lenovo A7000 pametnom telefonu vrši kvalitetno i sasvim bezbedno.

Zamena ekrana na Lenovo A7000 u servisu Doktor MobilLenovo A7000 je robustan i cenovno povoljan pametni telefon, odnosno fablet, sa vrlo moćnim zvukom, podrškom za Dual SIM i velikim kapacitivnim IPS LCD touchscreen ekranom dijagonale 5.5 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela).

Solidne karakteristike ovog uređaja čine osmojezgarni procesor na 1.5 GHz, 2 GB sistemske RAM memorije, 8 GB memorije za skladištenje podataka i aplikacija (dodatnom microSD memorijskom karticom može se povećati do 32 GB), kamere od 5 MP (sekundarna) i 8 MP (glavna, sa dualnim LED blicem i autofokusom) i uklonjiva baterija kapaciteta 2900 mAh, a radi na OS Android verzije 5.0.2 (Lollipop).

Zamena ekrana na Lenovo A7000

Stručno obučeni serviseri sa bogatim iskustvom u uspešnom rešavanju hardverskih i softverskih problema na pametnim telefonima, uz korišćenje savremenih alata, i kvar sa ekranom smartfona otklanjaju vrlo sigurno i efikasno.

To je operacija koju je potrebno sprovesti na uređajima kojima je, obično usled pada ili nezgodnog udarca, trajno oštećen ekran, a najpouzdaniji simptomi ovog kvara su da LCD telefona ne prikazuje normalno sliku, tačskrin ne reaguje na dodir ili je napuklo staklo.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uslugu zamene ekrana na Lenovo A7000 mobilnom telefonu pružićemo Vam pouzdano, bezbedno (bez bilo kakvog rizika po mobilni uređaj), a svakako i u najkraćem mogućem vremenskom roku, koji zavisi isključivo od trenutne gužve u servisu.

Cena zamene ekrana na Lenovo A7000

Što se tiče cene zamene displeja na Lenovo A7000 smartfonu, ona je u našem servisu povoljna. U slučaju da su Vam neophodne nešto preciznije informacije bilo o ceni ili o roku za ugradnju novog ekrana, slobodno nam pišite putem forme u nastavku ovog teksta ili nas jednostavno pozovite na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt formular  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Pouzdana zamena ekrana na pametnom telefonu jedna je u nizu usluga koje svojim klijentima u servisu Doktor Mobil u Beogradu pružamo uspešno i kvalitetno, pa nam se obavezno javite i ako Vam u nekoj prilici zatreba dekodiranje Lenovo telefona, servis Lenovo mobilnih telefona (sve softverske i hardverske popravke) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena