Napuklo staklo, polomljen ekran, pokvaren tač skrin, problemi su koje u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu otklanjamo vrlo efikasno i pouzdano. Operaciju zamene ekrana na Lenovo K6 Note mobilnom telefonu naš stručan i iskusan serviserski tim obavlja garantovano sigurno, bezbedno i u što je moguće kraćem vremenskom roku.

Zamena ekrana na Lenovo K6 Note – servis mobilnih telefona Doktor MobilLenovo K6 Note je kvalitetno izrađen i ne previše skup pametni telefon ili fablet koji poseduje veliki kapacitivni IPS LCD touchscreen ekran dijagonale 5.5 inči u Full HD rezoluciji (1080 x 1920 piksela), dosta dobre oštrine i čitljivosti pod uglom.

Ovaj solidan smartfon srednjeg ranga radi na OS Android 6.0 (Marshmallow), a pokreće ga osmojezgarni procesor na 1.4 GHz, sa 3 ili 4 GB RAM memorije i 32 GB skladišnog prostora (proširivog microSD memorijskom karticom do 256 GB). Kamere dolaze sa senzorima od 8 MP (prednja) i 16 MP (leđna, sa faznim autofokusom i dvotonskim LED blicem), a za natprosečnu autonomiju u radu zaslužna je integrisana baterija kapaciteta 4000 mAh.

Zamena displeja na Lenovo K6 Note

Svaki mobilni telefon, a naročito modele sa većim ekranom, kakav je i Lenovo K6 Note, treba pripaziti od udaraca i ispadanja na tvrdu podlogu, pošto su to situacije u kojima najčešće dolazi do lomljenja ili oštećenja displeja.

Ako se u nekoj takvoj neprilici ispostavi da LCD ne prikazuje sliku kako treba, tačskrin ne reaguje na dodir ili je napuklo staklo, nažalost, u pitanju je veći kvar za čije uspešno otklanjanje treba uraditi zamenu, tj. ugradnju novog ekrana.

Profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam stoji na raspolaganju da ovu dosta osetljivu operaciju obavi efikasno i vrlo pouzdano.

Uslugu zamene ekrana na Lenovo K6 Note pametnom telefonu pružićemo Vam sigurno, bezbedno (bez rizika po smartfon) i u najkraćem roku koji realno bude moguć (preciznu procenu možete dobiti na licu mesta).

Cena zamene ekrana na Lenovo K6 Note

U našem servisu mobilnih telefona cena zamene displeja na Lenovo K6 Note smartfonu je povoljna. Za detaljnije informacije o ceni ili roku za zamenu ekrana, budite slobodni da nam pišete preko formulara u nastavku teksta, a takođe nas, ako Vam je tako lakše, možete pozvati na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt formular







  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Mi smo tu da Vam pružimo stručnu asistenciju kakav god kvar da imate na pametnom telefonu, pa se svakako javite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu i ukoliko Vam, pored opisane zamene ekrana, zatrebaju dekodiranje Lenovo telefona, servis Lenovo mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema na Lenovo smartfonima) ili možda zamena baterije na mobilnom telefonu.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena