Zamena ekrana na Lenovo K900

Mobilni telefon kojem je oštećen ili polomljen displej zahteva pažljivu i stručnu popravku, koja garantuje i potpunu bezbednost kompletnog uređaja. Tim profesionalno obučenih i iskusnih servisera koji radi u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu operaciju zamene ekrana na Lenovo K900 pametnom telefonu vrši sigurno, pouzdano i bezbedno.

Zamena ekrana na Lenovo K900 – servis Doktor Mobil u BeograduLenovo K900 je pametni telefon, odnosno fablet koji dolazi u jednodelnom metalnom kućištu pravougaonog dizajna, sa debljinom od svega 6.9 mm. Njegov veliki i kvalitetan kapacitivni IPS LCD touchscreen ekran ima dijagonalu od 5.5 inči u Full HD rezoluciji (1080 x 1920 piksela) i zaštićen je Gorilla Glass 2 tehnologijom.

Dual-core procesor ovog smartfona koji radi na 2.0 GHz, uparen sa 2 GB RAM memorije, bez problema obavlja sve zadatke, a za aplikacije i podatke opredeljeno je 16/32 GB interne memorije. Kamere su primarna od 13 MP (sa autofokusom i dvotonskim LED blicem) i selfi od 2 MP, a integrisana baterija ima kapacitet 2500 mAh.

Zamena ekrana na Lenovo K900

Pošto ima dosta veliki displej, sa ovim pametnim telefonom treba pažljivo rukovati da usled udarca ili ispadanja telefona ne bi došlo do oštećenja njegovog ekrana. Ako se ipak dogodi takva situacija i ako pri tome tač skrin ne reaguje na dodir, displej ne prikazuje sliku ili je napuklo staklo, jasno je da je ekran trajno oštećen i da se mora zameniti novim.

To je dosta osetlijva operacija i, zbog bezbednosti mobilnog uređaja, važno je da je obavljaju stručno obučena lica koja imaju i nephodan alat i potrebno iskustvo.

Profesionalni serviseri zaposleni u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu postupak zamene ekrana na Lenovo K900 mobilnom telefonu sprovode pouzdano, sigurno i efikasno, a kod nas ćete ovu uslugu dobiti i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ekrana na Lenovo K900

Cena zamene displeja na smartfonu Lenovo K900 u servisu Doktor Mobil je povoljna. Za konkretnije informacije o ceni i roku za pružanje ove usluge, možete nam poslati pisani upit popunjavajući podatke kroz formu u sledećem pasusu ovog teksta, a možete nas i pozvati na telefone našeg servisa.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pored pouzdane zamene ekrana, kvalitetno i efikasno pruža i usluge dekodiranja Lenovo telefona, servisa Lenovo mobilnih telefona (raznovrsne hardverske i softverske popravke) i zamene baterije na mobilnim telefonima.