Ako Vam je potrebna kvalitetna usluga zamene ekrana na pametnom telefonu, najsigurnije je da dođete u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, gde ćemo za Vas ovu operaciju obaviti efikasno i pouzdano. Zamenu ekrana na Lenovo S650 smartfonu vršimo bezbedno (bez ikakvih rizika po uređaj) i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Zamena ekrana na Lenovo S650 – servis Doktor Mobil u BeograduLenovo S650 je kompaktan pametni telefon sa podrškom za Dual SIM, koji se može kupiti po veoma povoljnoj ceni. Njegov kapacitivni IPS touchscreen ekran ima dijagonalu 4.7 inči u qHD rezoluciji (540 x 960 piksela).

Četvorojezgarni procesor ovog smartfona sa radnim taktom od 1.3 GHz, uparen sa 1 GB RAM memorije, pokreće OS Android 4.2 (Jelly Bean), a za podatke i aplikacije predviđeno je 8 GB interne memorije (microSD karticom se može povećati do 32 GB). Prednja kamera mu je VGA (1.8 MP), a leđna od 8 MP ima autofokus i LED blic. Uklonjiva baterija dolazi sa kapacitetom od 2000 mAh.

Zamena ekrana na Lenovo S650

Mnogi vlasnici mobilnih telefona dolaze nam sa problemom oštećenog ekrana, što je kvar koji se lako prepoznaje po tome što tačskrin ne reaguje na dodir, displej ne prikazuje sliku ili je napuklo staklo. U takvoj situaciji jedini „lek“ je zamena oštećenog ekrana novim.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu specijalizovani smo upravo za rešavanje ovakvih problema, pa zamenu ekrana na pametnom telefonu vršimo sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno.

Uslugu zamene displeja na Lenovo S650 mobilnom telefonu pružićemo Vam efikasno, profesionalno i u zaista najkraćem roku koji realno bude moguć (on zavisi u prvom redu od trenutnog broja naloga u servisu), pa ćete svoj smartfon moći da koristite bez problema.

Cena zamene ekrana na Lenovo S650

Cena zamene ekrana na Lenovo S650 pametnom telefonu u našem servisu je povoljna. Ukoliko biste voleli da imate preciznije podatke o ceni ili roku za izvođenje ove operacije, slobodno nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljite pisani upit preko formulara koji ćete pronaći u sledećem pasusu ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil je tu za Vas i u slučaju da Vam, osim zamene ekrana, zatrebaju profesionalne usluge dekodiranja Lenovo telefona, servisa Lenovo mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke) ili zamene baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena