• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena ekrana na Lenovo S660

Displej pametnog telefona može se relativno lako oštetiti ako Vam telefon slučajno ispadne na čvrstu podlogu ili pretrpi direktan udarac. U takvoj situaciji najbolje je da se odmah obratite specijalizovanom servisu mobilnih telefona kao što je Doktor Mobil, jer ćemo operaciju zamene ekrana na Lenovo S660 smartfonu za Vas obaviti vrlo pouzdano, sigurno i bezbedno.

Zamena ekrana na Lenovo S660Lenovo S660 je pametni telefon koji pripada srednjoj klasi mobilnih uređaja i može se kupiti po dosta pristupačnoj ceni, a neki ga nazivaju i „manjim bratom“ top modela Lenovo P780.

Ovaj smartfon jednostavnog metalik dizajna dolazi sa kapacitivnim IPS LCD touchscreen ekranom dijagonale 4.7 inči. I pored prilično niske rezolucije od 540 x 960 piksela, ima jasan i oštar prikaz i dobre uglove vidljivosti.

Od ostalih karakteristika vredi izdvojiti vrlo izdržljivu uklonjivu bateriju od 3000 mAh, jak četvorojezgarni procesor radnog takta 1.3 GHz sa 1 GB RAM i 8 GB interne memorije (plus microSD slot), OS Android 4.2 (Jelly Bean) i primarnu kameru sa senzorom od 8 MP koja ima autofokus i LED blic (prednja kamera je VGA).

Zamena ekrana na Lenovo S660

U slučaju da Vam se dogodilo da oštetite ekran na svom pametnom telefonu, važno je da prvo proverite njegovu funkcionalnost. Ako utvrdite da displej ne prikazuje sliku, staklo je napuklo ili tač skrin ne reaguje na dodir, to su jasni znaci da je ekran trajno oštećen i da se mora zameniti novim.

Mada to nije prijatna situacija, važno je da znate da u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovaj problem možete rešiti jednostavno, efikasno i veoma pouzdano.

Operaciju zamene ekrana na mobilnom telefonu Lenovo S660 naši stručni serviseri obaviće sigurno, kvalitetno i potpuno bezbedno, a maksimalno ćemo se potruditi da Vam tu uslugu pružimo u najkraćem roku koji realno bude moguć (precizniju procenu možete dobiti kada uređaj donesete na popravku).

Cena zamene ekrana na Lenovo S660

U servisu Doktor Mobil cena zamene ekrana na Lenovo S660 pametnom telefonu je povoljna. Za konkretnije podatke o ceni i vremenskom roku za zamenu ekrana, budite slobodni da nas pozovete na telefone našeg servisa ili da nam pišete putem forme u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored kvalitetne i efikasne zamene ekrana, za sve koji imaju neki hardverski ili softverski problem sa smartfonom, Doktor Mobil profesionalno radi servis Lenovo mobilnih telefona, a takođe i dekodiranje Lenovo telefona i zamenu baterije na mobilnim telefonima.