Kada Vam se ošteti ili slomije ekran na pametnom telefonu, najsigurnije je da posetite specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, jer ćemo za Vas ovaj problem rešiti kvalitetno i pouzdano. Uslugu zamene ekrana na Lenovo S820 mobilnom telefonu pružićemo Vam garantovano sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Zamena ekrana na Lenovo S820 – servis Doktor Mobil u BeograduLenovo S820 je lep pametni telefon koji je promovisan kao model namenjen prvenstveno lepšem polu. Kompaktan i sa zaobljenim uglovima, ovaj smartfon je lak za korišćenje i držanje u jednoj ruci, a njegov kapacitivni IPS LCD touchscreen ekran, sa dijagonalom od 4.7 inči i rezolucijom 720 x 1280 piksela (HD), zaštićen je Gorilla Glass tehnologijom.

Pored podrške za Dual SIM, S820 karakterišu i četvorojezgarni procesor maksimalnog radnog takta 1.2 GHz, sa 1 GB RAM i 4/8 GB interne memorije (+ microSD slot), OS Android 4.2 (Jelly Bean), kamere od 2 MP (selfi) i 12 MP (leđna, sa LED blicem i autofokusom) i uklonjiva baterija sa kapacitetom od 2000 mAh.

Zamena ekrana na Lenovo S820

Pošto moderni pametni telefoni imaju prilično osetljive ekrane, važno je pažljivo rukovati njima upravo da ne bi došlo do lomljenja ili neke druge vrste oštećenja displeja. Takav kvar se obično dešava prilikom udarca ili ispadanja telefona, a najčešće posledice su da displej ne prikazuje sliku, tačskrin ne reaguje na dodir ili je napuklo staklo. Tako oštećen ekran se mora zameniti novim da bi telefon normalno radio.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu imamo veliko iskustvo sa otklanjanjem ovakvih hardverskih kvarova na mobilnim uređajima, pa tako i operaciju zamene displeja na Lenovo S820 pametnom telefonu vršimo pouzdano, sigurno i sasvim bezbedno.

Poklonite nam svoje poverenje, a mi ćemo Vam uslugu zamene oštećenog ekrana pružiti efikasno, kvalitetno i u najkraćem vremenskom roku koji realno bude moguć (on zavisi jedino od trenutnog broja naloga za popravku u našem servisu).

Cena zamene ekrana na Lenovo S820

Uslugu zamene ekrana na smartfonu Lenovo S820 u servisu Doktor Mobil pružamo po povoljnoj ceni. Ako Vam trebaju konkretnije informacije o ceni ili roku za zamenu displeja, najbolje bi bilo da nas pozovete na telefone servisa ili da nam pišete putem forme koju ćete videti u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Kvalitetna i pouzdana zamena ekrana je samo jedna od naših profesionalnih usluga. Mi smo tu za Vas i ako Vama ili Vašim prijateljima bude trebalo dekodiranje Lenovo telefona, servis Lenovo mobilnih telefona (otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena