Lomljenje, pucanje ili neka druga vrsta oštećenja ekrana na mobilnom telefonu je problem sa kojim se susreću mnogi vlasnici smartfona, ali je pri tome najvažnije obezbediti pouzdanu stručnu pomoć. U našem servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, zamenu ekrana na Lenovo S850 mobilnom telefonu obavljamo profesionalno i sigurno.

Zamena ekrana na Lenovo S850 – servis Doktor Mobil u BeograduLenovo S850 je cenovno pristupačan model pametnog telefona, pravougaonog dizajna sa blago zaobljenim ivicama, koji ima podršku za Dual SIM i dolazi sa kapacitivnim 5.0-inčnim touchscreen ekranom HD rezolucije (720 x 1280 piksela).

Njegov četvorojezgarni procesor maksimalnog radnog takta 1.3 GHz, ukombinovan sa 1 GB RAM memorije, zadužen je za gladak rad operativnog sistema Android 4.2 (Jelly Bean), dok je za podatke i aplikacije predviđeno 16 GB interne memorije (nažalost, bez dodatnog microSD slota). Što se tiče kamera, one na ovom modelu smartfona imaju senzore od 5 MP (selfi) i 13 MP (leđna, sa autofokusom i LED blicem), a baterija mu je integrisana sa kapacitetom od 2000 mAh.

Zamena ekrana na Lenovo S850

Kada dođe do neželjenog oštećenja displeja na mobilnom telefonu, što se obično dešava usled ispadanja telefona ili udarca, ključno pitanje je u kakvom je stanju njegova funkcionalnost. Ako se ispostavi da tačskrin ne reaguje na dodir, displej ne daje sliku ili je napuklo staklo, siguran zaključak je da je ekran trajno oštećen i da je jedini način za popravku njegova zamena novim.

Stručan tim servisera koji godinama rade u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, operaciju zamene displeja na Lenovo S850 pametnom telefonu obavlja vrlo efikasno, pouzdano i bezbedno (bez rizika po uređaj).

Osim toga, uslugu zamene oštećenog ekrana u našem servisu dobićete sigurno i u najkraćem vremenskom roku koji realno bude moguć (on zavisi samo od trenutnog broja naloga, a tačnu procenu Vam možemo dati na licu mesta).

Cena zamene ekrana na Lenovo S850

Cena zamene ekrana na smartfonu Lenovo S850 u servisu Doktor Mobil je povoljna. Za detaljnije informacije o ceni ili vremenskom roku za zamenu displeja, možete nam pisati putem formulara koji ćete pronaći u nastavku teksta ili nas jednostavno pozvati na telefone našeg servisa.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Stručni tim servisa Doktor Mobil je uvek tu za Vas, bilo da Vam je potrebna pomenuta zamena oštećenog displeja ili usluge dekodiranja Lenovo telefona, servis Lenovo mobilnih telefona ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena