Zamena ekrana na Lenovo S920

Ukoliko je i na Vašem mobilnom telefonu došlo do oštećenja ekrana zbog čega uređaj više ne može da funkcioniše normalno, izvolite, dođite u naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu da taj problem rešimo kvalitetno i efikasno. Zamenu ekrana na Lenovo S920 pametnom telefonu vršimo pouzdano, bezbedno i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Zamena ekrana na Lenovo S920 – servis Doktor Mobil u BeograduLenovo S920 je pametni telefon zanimljivog dizajna, sa podrškom za Dual SIM (istovremeno korišćenje dve mobilne kartice/broja) i dosta prostranim kapacitivnim 5.3-inčnim IPS LCD touchscreen ekranom u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela).

Ovaj solidan mobilni uređaj ima instaliran operativni sistem Android 4.2.1 (Jelly Bean), četvorojezgarni procesor maksimalnog radnog takta 1.2 GHz, uparen sa 1 GB RAM i 4 GB interne memorije koja se microSD karticom može povećati do 32 GB. Kamere su mu sa senzorima od 2 MP (selfi) i 8 MP (leđna, sa autofokusom i LED blicem), a izmenjiva baterija ima kapacitet od 2250 mAh.

Zamena ekrana na Lenovo S920

Jedna od najčešćih intervencija koje na zahtev svojih klijenata vršimo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu jeste upravo zamena oštećenog ekrana, do koje obično dolazi kada se telefon ispusti ili udari u predelu displeja, zbog čega često pukne ili napukne staklo, tačskrin telefona ne reaguje na dodir ili displej prestane da daje sliku.

Rešenje za takvu situaciju je profesionalna zamena oštećenog ekrana novim, što je operacija koju ćemo za Vas uraditi garantovano kvalitetno, pouzdano i sasvim bezbedno po uređaj.

Uslugu zamene displeja na Lenovo S920 pametnom telefonu pružićemo Vam sigurno, efikasno i u najkraćem roku koji realno bude moguć, a precizniju procenu možete dobiti kada svoj smartfon donesete na popravku.

Cena zamene ekrana na Lenovo S920

Operaciju zamene ekrana na smartfonu Lenovo S920 u našem servisu vršimo po povoljnoj ceni. Ukoliko su Vam potrebni detaljniji podaci o ceni ili vremenskom roku za zamenu ekrana, možete nam pisati popunjavajući podatke u formi koja sledi ili nas jednostavno pozovite na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored specijalističke intervencije zamene oštećenog displeja, u servisu Doktor Mobil u Beogradu uspešno radimo i dekodiranje Lenovo telefona, servis Lenovo mobilnih telefona (rešavanje brojnih hardverskih i softverskih problema) i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button