Zamena ekrana na Lenovo Vibe A u Doktor Mobil servisu mobilnih telefona

Efikasna i pouzdana zamena ekrana na Lenovo Vibe A mobilnom telefonu je profesionalna intervencija koju u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu obavljamo veoma kvalitetno i u najkraćem mogućem vremenskom roku, a nakon nje će Vaš smartfon koji je zbog kvara displeja verovatno bio gotovo neupotrebljiv, ponovo biti „onaj stari“.

Zamena ekrana na Lenovo A u servisu Doktor Mobil u BeograduLenovo Vibe A je pametni telefon dosta kompaktnih dimenzija, koji dolazi sa podrškom za Dual SIM i za današnje prilike „omanjim“ kapacitivnim TFT touchscreen ekranom dijagonale 4.0 inči u rezoluciji 480 x 800 piksela (takođe ima nešto više „mesa“ iznad i ispod displeja koji zauzima 57.2% prednjeg dela uređaja).

Ovaj smartfon može se nabaviti po priličnoj povoljnoj ceni, a za njegov rad zadužen je četvorojezgarni procesor brzine 1.3 GHz, sa 512 MB RAM memorije i 4 GB interne memorije (plus microSD slot za kartice do maksimalnih 32 GB). Ima i glavnu kameru od 5 MP (sa LED blicem), a napred se nalazi VGA kamerica. Autonomiju u radu mu pruža izmenjiva baterija kapaciteta 1700 mAh, a operativni sistem mu je Android verzije 5.1 (Lollipop).

Zamena displeja na Lenovo Vibe A

Sa mobilnim uređajima koji imaju manje displeje, kao što je model Lenovo A, takođe treba pažljivo rukovati, jer i na njima može doći do lomljenja ili oštećenja ekrana, ako se nezgodno ispuste ili udare.

Pro tome obično strada, tj. pukne ili napukne staklo telefona, a može se desiti i da tačskrin ne reaguje na dodir ili da LCD ne prikazuje normalno sliku. U svakoj od tih situacija, za uspešnu popravku uređaja potrebno je izvršiti zamenu kompletnog ekrana.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na usluzi da na neispravnom smartfonu izvrši stručnu dijagnostiku i efikasnu ugradnju novog ekrana.

Operaciju zamene ekrana na Lenovo Vibe A pametnom telefonu za Vas ćemo obaviti sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno, što je usluga koju ćemo Vam pružiti i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ekrana na Lenovo Vibe A

Postupak zamene displeja na Lenovo Vibe A smartfonu u našem servisu vršimo po povoljnoj ceni. U slučaju da Vam ipak zatrebaju detaljniji podaci o ceni ili roku za zamenu ekrana, samo nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljite pisani upit preko formulara koji ćete pronaći u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Budite sigurni da će Vam profesionalni tim Doktor Mobil servisa uvek izaći u susret i dati sve od sebe da uspešno reši problem koji imate sa pametnim telefonom, a pored opisane operacije zamene ekrana, efikasno i kvalitetno radimo i dekodiranje Lenovo telefona, servis Lenovo mobilnih telefona (popravka svih softverskih i hardverskih kvarova) i zamenu baterije na mobilnom telefonu.