• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena ekrana na Lenovo Vibe S1 i S1 Lite

Jedan od većih kvarova na mobilnom telefonu je svakako oštećenje njegovog ekrana ili displeja, do kojeg najčešće dolazi prilikom ispadanja telefona ili udarca. Takav problem jednostavno možete rešiti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, gde vršimo pouzdanu i bezbednu zamenu ekrana na Lenovo Vibe S1 i Lenovo Vibe S1 Lite pametnim telefonima.

Zamena ekrana na Lenovo Vibe S1, S1 Lite – Doktor MobilLenovo Vibe S1 i Lenovo Vibe S1 Lite su kvalitetni pametni telefoni iz visoke srednje klase mobilnih uređaja, a posebno će im se radovati ljubitelji selfija i multimedije. Imaju vrlo dobre kapacitivne IPS LCD touchscreen ekrane dijagonale 5.0 inči u Full HD rezoluciji (1080 x 1920 piksela), a model S1 ima i Gorilla Glass 3 zaštitu.

Uz podršku za Dual SIM, ovi Android (5.0/5.1 Lollipop) smartfoni dolaze sa osmojezgarnim procesorom, koji na verziji S1 radi sa 3 GB RAM i 32 GB interne, a kod S1 Lite sa 2 GB RAM i 16 GB interne memorije. Kamere su im od 13 MP (leđna, sa faznim autofokusom i dvotonskim LED blicem) i 8 MP (prednja, a S1 ima i drugu selfi kameru od 2 MP), dok im autonomiju u radu pružaju integrisane baterije kapaciteta 2420/2700 mAh.

Zamena ekrana na Lenovo Vibe S1 i S1 Lite

Iako je dobro poznato da sa savremenim pametnim telefonima treba pažljivo rukovati da ne bi došlo do lomljenja ili pucanja displeja, ipak se relativno često dešavaju upravo takvi kvarovi, obično kada se telefon ispusti na neku tvrđu podlogu.

Kada se u takvoj situaciji ustanovi da tačskrin telefona ne reaguje na dodir, displej ne daje sliku ili je napuklo staklo, očigledno je da je ekran trajno oštećen i da se mora pristupiti zameni i ugradnji novog da bi telefon normalno radio.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu specijalizovani smo za kvalitetnu i efikasnu zamenu ekrana na mobilnim uređajima, uz garantovanu bezbednost telefona i korišćenje najsavremenijih alata.

Uslugu zamene oštećenog displeja na Lenovo Vibe S1 ili Lenovo Vibe S1 Lite mobilnom telefonu pružićemo Vam pouzdano, sigurno i u najkraćem vremenskom roku koji realno bude moguć.

Cena zamene ekrana na Lenovo Vibe S1 i S1 Lite

Operaciju zamene ekrana na smartfonu Lenovo Vibe S1 ili Vibe S1 Lite u našem servisu vršimo po povoljnoj ceni. Za preciznije podatke o ceni ili roku za zamenu displeja, slobodno nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite preko forme koju ćete videti u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Mi smo tu da za Vas uspešno rešimo svaki problem na mobilnom telefonu, bilo da je u pitanju navedena zamena oštećenog ekrana, dekodiranje Lenovo telefona, servis Lenovo mobilnih telefona ili zamena baterije na mobilnom telefonu.