• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena ekrana na Lenovo Vibe X S960

Ako ste i Vi među vlasnicima pametnog telefona kojima se dogodilo da slučajno oštete ili polome displej na svom smartfonu, ne očajavajte. Dođite u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pa ćemo taj problem rešiti efikasno i pouzdano. Zamenu ekrana na Lenovo Vibe X S960 mobilnom telefonu naši stručni serviseri obaviće sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Zamena ekrana na Lenovo Vibe X S960Lenovo Vibe X S960 (neki ga znaju i pod imenom IdeaPhone S960) je jako tanak (6.9 mm) i lagan (samo 121 gr) pametni telefon privlačnog izgleda, sa kapacitivnim IPS LCD touchscreen ekranom dijagonale 5.0 inči u rezoluciji 1080 x 1920 piksela (Full HD), koji je zaštićen Gorilla Glass 3 tehnologijom.

Ovaj uređaj ima dosta solidne karakteristike – tu su četvorojezgarni procesor na 1.5 GHz, sa 2 GB RAM i 16/32 GB interne memorije (nažalost bez microSD slota), OS Android 4.2 (Jelly Bean), primarna kamera od 13 MP sa autofokusom i LED blicem, selfi kamera od 5 MP i integrisana baterija kapaciteta 2000 mAh.

Zamena ekrana na Lenovo Vibe X S960

Bez obzira što ovaj mobilni telefon nije bez zaštite, ipak treba paziti da ne dođe do udarca u displej jer se tako može ozbiljno oštetiti njegov ekran. A ako se tako nešto i dogodi i ukoliko vidite da tačskrin ne reaguje na dodir, staklo je napuklo ili displej ne prikazuje sliku, to su vrlo jasni znaci da je ekran zaista oštećen i da je jedino rešenje za popravku telefona zamena, odnosno ugradnja novog ekrana.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovaj i brojne druge hardverske i softverske kvarove na mobilnim uređajima svakodnevno uspešno i efikasno otklanjamo, pa ćemo tako i zamenu ekrana na pametnom telefonu Lenovo Vibe X S960 izvršiti pouzdano i bezbedno.

Operaciju zamene oštećenog displeja za Vas ćemo obaviti sigurno i u što kraćem roku (on zavisi isključivo od trenutne gužve u servisu), kako ne biste dugo čekali da ponovo bez problema koristite svoj smartfon.

Cena zamene ekrana na Lenovo Vibe X S960

Uslugu zamene displeja na smartfonu Lenovo Vibe X S960 svojim klijentima pružamo po povoljnoj ceni. Ukoliko biste voleli da imate preciznije podatke o ceni ili vremenskom roku za zamenu ekrana, najbolje bi bilo da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišete preko formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Osim efikasne i pouzdane zamene ekrana, servis Doktor Mobil kvalitetno i uspešno vrši sve softverske i hardverske popravke u servisu Lenovo mobilnih telefona, kao i dekodiranje Lenovo telefona i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

  • Mobilni svet