Zamena ekrana na Lenovo Vibe X2

Za sigurnu i pouzdanu zamenu oštećenog ekrana na mobilnom telefonu ne morate da budete u velikim nedoumicama i brigama – dovoljno je da dođete u specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, a mi ćemo operaciju zamene ekrana na Lenovo Vibe X2 pametnom telefonu obaviti kvalitetno, bezbedno i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Zamena ekrana na Lenovo Vibe X2 u servisu Doktor MobilLenovo Vibe X2 je mobilni telefon jedinstvenog dizajna koji dolazi u jednodelnom kućištu i sa 120 g jedan je od najlakših telefona, s obzirom na veličinu displeja, a radi se o kapacitivnom IPS LCD touchscreen ekranu dijagonale 5.0 inči u Full HD rezoluciji (1080 x 1920 piksela).

Vrlo dobre performanse ovog smartfona čine osmojezgarni procesor (4×2.0 GHz & 4×1.7 GHz) ukombinovan sa 2 GB RAM memorije, dok je za aplikacije i podatke planirano 32 GB interne memorije (bez microSD slota za njeno povećanje). OS mu je Android 4.4 (KitKat), kamere prednja od 5 MP i leđna od 13 MP, a integrisana baterija ima kapacitet 2300 mAh.

Zamena ekrana na Lenovo Vibe X2

Kada se displej na mobilnom telefonu ozbiljnije ošteti, a to se najčešće dešava prilikom ispadanja telefona ili udarca, ekran se mora zameniti novim da bi uređaj mogao normalno da radi. Da je upravo takva situacija i sa Vašim smartfonom biće Vam jasno ako vidite da tač skrin ne reaguje na dodir, displej ne prikazuje sliku ili je napuklo staklo.

U tom slučaju najsigurnije je da dođete u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, gde ćemo zamenu oštećenog displeja na Lenovo Vibe X2 mobilnom telefonu obaviti pouzdano, sigurno i potpuno bezbedno (bez rizika po uređaj).

Operaciju zamene ekrana naši stručni i iskusni serviseri izvršiće efikasno i u najkraćem roku koji realno bude moguć (on zavisi samo od trenutnog broja naloga u servisu), a konkretniju procenu možemo Vam dati kada svoj telefon donesete na popravku.

Cena zamene ekrana na Lenovo Vibe X2

Uslugu zamene ekrana na smartfonu Lenovo Vibe X2 u servisu Doktor Mobil pružamo po povoljnoj ceni. Svi koji žele da dobiju detaljnije podatke o ceni ili roku za zamenu displeja, mogu nas pozvati na telefone servisa ili nam poslati pisani upit putem forme iz sledećeg odeljka ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Kao što pružamo kvalitetnu i pouzdanu uslugu zamene oštećenog ekrana, u servisu Doktor Mobil smo tu za Vas i ako Vam bude trebalo dekodiranje Lenovo telefona, servis Lenovo mobilnih telefona (različite softverske i hardverske popravke) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

  • Mobilni svet Doktor Mobil