lg g3Zamena ekrana na LG G3 mobilnom telefonu je jedna od brojnih usluga u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil. U slučaju da Vam se desi da Vam ispadne telefon i tač skrin Više ne reaguje, ili LCD ne prikazuje sliku potrebno je da se zameni komplet ekran na Vašem LG G3 mobilnom telefonu.

U našem servisu mobilnih telefona kvalitetno i pouzdano, u najkraćem roku možemo Vam uraditi zamenu ekrana na LG G3 mobilnom telefonu. Dođite kod nas i uverite se u kvalitet naše usluge.

Ukoliko je potrebno na Vašem LG G3 mobilnom telefonu zameniti komplet ekran ova operacija traje nekoliko sati. Ako donesete Vaš mobilni telefon ujutru u servis, zamena ekrana na LG G3 mobilnom telefonu će biti gotova u toku dana.

Prilikom zamene komplet ekrana koristimo isključivo originalne delove. Naš tim servisera će se potruditi da Vam u najkraćem roku izvrši zamenu komplet ekrana, nakon čega dajemo garanciju da neće doći do njegovog odlepljivanja ili nekog drugog problema vezanog za sam ekran.

Ukoliko imate neko pitanje u vezi zamene ekrana, slobodno nas kontaktirajte. Biće nam zadovoljstvo da rešimo vaš problem.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

 

 

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena