Zamena ekrana na LG G4c u servisu Doktor Mobil

Displej mobilnog telefona koji je oštećen (napuklo staklo, touchscreen ili LCD ne rade) trebalo bi što pre zameniti novim, kako biste svoj uređaj koristili bez problema i smetnji. Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam stoji na raspolaganju da operaciju zamene ekrana na LG G4c pametnom telefonu za Vas obavi sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno.

Zamena ekrana na LG G4c u servisu Doktor Mobil u BeograduLG G4c (H525N) je, može se reći, mini verzija poznatog modela LG G4, sa kojim deli blago zakrivljeni dizajn, a osim niže cene ima i slabije karakteristike i manji kapacitivni 5.0-inčni IPS LCD touchscreen ekran oštre slike i živih boja, u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela).

Njegov OS Android 5.0.2 (Lollipop), sa LG Optimus UX 4.0 korisničkim interfejsom, pokreće četvorojezgarni procesor maksimalnog radnog takta 1.2/1.3 GHz, zajedno sa 1 GB RAM memorije, dok se 8 GB skladišnog prostora microSD karticom može proširiti do 256 GB.

Tu su i kamere od 8 MP (glavna, sa LED blicem i autofokusom) i 5 MP (prednja), a za napajanje je predviđena uklonjiva baterija kapaciteta 2540 mAh.

Zamena displeja na LG G4c

Problem sa polomljenim ili neispravnim ekranom najčešće se javlja kod mobilnih uređaja koji se nezgodno ispuste na asfalt ili neku drugu grubu površinu ili se na drugi način udari njihov displej.

Manifestacije ovog kvara su uglavnom napuklo ili puklo staklo, LCD koji ne prikazuje sliku ili kada tačskrin ne reaguje na dodir, što su sve prilično pouzdani znaci da je u pitanju veće oštećenje za čiju se uspešnu popravku mora izvršiti zamena kompletnog ekrana.

Srećom, servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu poseduje veliko iskustvo i dobro obučenu servisersku ekipu koja zamenu ekrana na LG G4c mobilnom telefonu sprovodi pouzdano i efikasno.

Tu dosta osetljivu stručnu intervenciju za Vas ćemo obaviti garantovano sigurno, potpuno bezbedno (bez rizika po mobilni uređaj) i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ekrana na LG G4c

Uslugu zamene displeja na LG G4c smartfonu u našem servisu pružamo po povoljnoj ceni. Ako Vam bude potrebno da unapred dobijete preciznije informacije o ceni ili roku za zamenu ekrana, samo nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite putem forme koju ćete videti u sledećem pasusu ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Baš kao što uspešno i kvalitetno vršimo zamenu ekrana na mobilnom telefonu, u servisu Doktor Mobil u Beogradu efikasno pružamo i mnoge druge specijalističke usluge, među kojima izdvajamo dekodiranje LG telefona, servis LG mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke na LG smartfonima) i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button