• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena ekrana na LG Joy u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil

Naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu maksimalno će se potruditi da uspešno i efikasno reši svaki Vaš hardverski ili softverski problem sa mobilnim uređajem. Tako će biti i u slučaju da Vam napukne staklo ili se ošteti displej smartfona, jer ćemo Vam pružiti pouzdanu i bezbednu uslugu zamene ekrana na LG Joy pametnom telefonu.

Zamena ekrana na LG Joy u servisu mobilnih telefona Doktor MobilLG Joy je jeftiniji mobilni telefon nešto kompaktnijih dimenzija (doduše, debljina mu je 11.9 mm, ali je zato prilično lagan – 128 grama) koji dolazi sa omanjim kapacitivnim touchscreen ekranom dijagonale 4.0 inči u rezoluciji 480 x 800 piksela.

Instalirana mu je malo starija verzija operativnog sistema, Android 4.4 (KitKat), a pokreće ga Dual-core procesor maksimalne brzine 1.2 GHz, zajedno sa 512 MB RAM memorije, dok je 4 GB skladišnog prostora microSD karticom moguće proširiti do najviše 32 GB. Napred ima VGA kamericu, a na leđima glavnu sa senzorom od 5 MP (ona poseduje LED blic), a dosta dobru autonomiju u radu pruža mu uklonjiva litijum-jonska baterija od 1900 mAh.

Zamena displeja na LG Joy

Mada nema baš veliki ekran, i ovaj mobilni telefon treba pažljivo koristiti, da ne bi prilikom eventualnog ispadanja na neku grubu podlogu ili direktnog udarca u displej došlo do lomljenja ili nekog sličnog oštećenja ekrana.

Ako bi se u takvom neželjenom razvoju situacije ispostavilo da je na uređaju puklo ili je naprslo staklo, tač skrin prestao da reaguje na dodir ili da LCD ne daje sliku, nažalost, jedini zaključak bi bio da je u pitanju ozbiljan kvar ekrana i da se mora uraditi njegova zamena novim.

Ipak, i takav problem na pametnom telefonu može se rešiti kvalitetno i efikasno, u čemu Vam servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu može pomoći stručnošću i iskustvom svoje serviserske ekipe.

Operaciju zamene ekrana na LG Joy mobilnom telefonu za Vas ćemo obaviti sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno, a tu uslugu pružićemo Vam i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ekrana na LG Joy

Postupak zamene displeja na LG Joy smartfonu u našem servisu mobilnih telefona obavljamo po povoljnoj ceni. Vi nam, naravno, možete pisati putem forme koja se nalazi u sledećem pasusu ovog teksta ili nas pozvati na telefone Doktor Mobil servisa ako Vam budu potrebne konkretnije informacije o ceni ili roku za popravku uređaja.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Znajte da je servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu tu za Vas i ukoliko Vam, pored navedene zamene ekrana, zatrebaju dekodiranje LG telefona, servis LG mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih hardverskih i softverskih problema na smartfonima ovog proizvođača) ili pak zamena baterije na mobilnom telefonu.

  • Mobilni svet