Doktor Mobil je dobro poznati servis mobilnih telefona u kom možete zameniti ekran na Samsung Galaxy J6+ mobilnom telefonu. Za vas obavljamo brojne usluge što hardverskih, što softverskih servisa.  Jednom rečju, kad god nešto u radu vašeg J6+ “zaškripi”, dođite kod nas da proverimo o kakvom kvaru je reč i koja su eventualna rešenja.

Mi se uvek trudimo da se stavimo u vašu poziciju i zato odlično razumemo koliko je za vas važno da imate sve informacije, pa vam uvek pre zamene ekrana za Galaxy J6+ kažemo koje je najbolje rešenje, koliko će ceo postupak trajati i koliko košta sama usluga. Sa nama ćete biti potpuno sigurni jer svoj posao obavljamo pošteno, vredno i uspešno.

Kada Samsung Galaxy J6+ ostavite u rukama tima servisa Doktor Mobil, budite sigurni da će biti ispoštovano sve što ste se sa nama dogovorili.

Samsung Galaxy J6 plus - zamena ekrana Samsung Galaxy J6+ – Ovaj model je zadivljujuće elegantnog i luksuznog izgleda kome doprinose veliki displej, glatke i zaobljene ivice, ali i atraktivne boje u kojim dolazi (crvena, siva i crna).

Operativni sistem na kom radi je Android 8.0 Oreo. Poseduje 3/4 GB RAM i 32/64 GB interne memorije koja vam je na raspolaganju za skladištenje privatnih sadržaja poput slika, dokumenata i različitih fajlova.

Kamera je dvostruka 13 MP + 5 MB, dok prednja kamera ima 8 MP. Ovaj uređaj na ekranu poseduje pokretne tastere za fotografisanje, što svakako predstavlja pogodnost za brže i lakše slikanje. Zanimljivo je da postoje i tri nivoa jačine prednjeg blica što značajno utiče na kvalitet „selfija“.

Galaxy J6+ ima bočni senzor za prepoznavanje korisnika pri prijavljivanju na sajtove i aplikacije koje najčešće koristite. Pored toga, moguće je otključavanje pomoću prepoznavanja lica, što, takođe predstavlja odličan sistem zaštite od neželjenih pristupa.

Zamena ekrana za Samsung Galaxy J6+

S velikim ponosom uvek govorimo o svom timu jer doktori u našoj ordinaciji nisu sujetni i površni. Naprotiv, svi se međusobno podržavamo, savetujemo i dopunjujemo kako bismo zajedno obavljali dobar i kvalitetan posao pri zameni displeja na Samsung Galaxy J6+. Svakog dana sve više napredujemo i učimo nove stvari, ali i obnavljamo staro gradivo.

Kada Galaxy J6+ sa polomljenim ekranom uđe u našu ordinaciju, potpuno mu se posvetimo i pružimo mu svu pažnju koju nesumnjivo zaslužuje. Zamena ekrana na Samsungu J6+ odvija se u kontrolisanim uslovima uz pozitivnu i poletnu radnu atmosferu koja uvek vlada u našem servisu.

Za nas zamena displeja na Samsung Galaxy J6+  ne predstavlja veliki izazov jer su precizne ruke uvežbane za ovakve „akcije“. Ipak, Doktor Mobil čak i rutinske zadatke obavlja usresređeno i pažljivo o čemu svedoče i uspešni rezultati našeg truda.

Cena zamene displeja za Samsung Galaxy J6+ mobilni telefon

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Servis Doktor Mobil vrši servisiranje brojnih brendova kao što su Samsung, iPhone, HTC, Huawei, LG itd. U okviru tih brendova, naravno, servisiramo i različite modele mobilnih uređaja, a sve servisne usluge možete pronaći na našem sajtu https://www.servismobilnihtelefona.com/ .

Kada je konkretno Samsung u pitanju, pored zamene ekrana moguć je i širok spektar drugih popravki. Pored toga, na raspolaganju smo vam i kada je u pitanju dekodiranje Samsung telefona.

Jedan komentar : “Zamena ekrana na mobilnom telefonu Samsung Galaxy J6+”

Učitajte još komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena