Zamena ekrana na Motorola Moto E2 u servisu Doktor Mobil u Beogradu

Ako Vam se slučajno na smartfonu polomio displej ili je napuklo staklo, samo se javite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pa ćemo taj problem rešiti efikasno i pouzdano. Operaciju zamene ekrana na Motorola Moto E2 pametnom telefonu naša iskusna i dobro obučena serviserska ekipa za Vas će obaviti vrlo sigurno, bezbedno i u zaista najkraćem mogućem roku.

Zamena ekrana na Motorola Moto E2 u servisu Doktor Mobil u BeograduMotorola Moto E2 (2nd gen.) je omanji mobilni telefon simpatičnog izgleda i povoljne cene koji se, uz dosta solidan kvalitet izrade, odlikuje i kapacitivnim IPS LCD touchscreen ekranom dijagonale 4.5 inči (rezolucija mu je 540 x 960 piksela), sa oleofobskim premazom i Gorilla Glass 3 zaštitom.

Od ostalih karakteristika, tu su četvorojezgarni procesor maksimalne brzine 1.2 GHz, sa 1 GB sistemske RAM i 8 GB interne memorije za podatke i aplikacije (+ microSD za memorijske kartice do 32 GB), primarna kamera od 5 MP sa autofokusom i panorama i HDR funkcionalnostima (sekundarna je VGA), operativni sistem Android 5.0/5.1 (Lollipop), kao i integrisana baterija od 2390 mAh.

Zamena displeja na Motorola Moto E2

Mada ima dosta dobru zaštitu i manju površinu, i ekran ovog mobilnog telefona može se polomiti ili pokvariti, naročito ako se uređaj ispusti na neku tvrdu podlogu, kao što su npr. beton, kamen, asfalt i slično.

To nije baš mali problem na smartfonu, pogotovo ako se utvrdi da je displej prestao da daje sliku, tač skrin ne reaguje na dodir ili je puklo/napuklo staklo. U takvoj situaciji, jedino rešenje za uspešnu popravku je zamena oštećenog ekrana novim.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam stoji na usluzi da navedeni kvar za Vas otkloni uspešno i efikasno, nakon čega ćete svoj telefon ponovo moći normalno da koristite.

Profesionalnu uslugu zamene ekrana na Motorola Moto E2 mobilnom telefonu, pružićemo Vam sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno (bez rizika po sam uređaj), a svakako i u najkraćem roku koji realno bude moguć.

Cena zamene ekrana na Motorola Moto E2

U našem servisu mobilnih telefona cena zamene displeja na Motorola Moto E2 smartfonu je povoljna. Izvolite, pišite nam preko formulara koji ćete videti u narednom odeljku ovog teksta ili nas jednostavno pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ako Vam budu trebale konkretnje informacije, bilo o ceni ili o roku za zamenu ekrana.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pouzdan specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam stoji na raspolaganju i ukoliko Vam, pored uspešne zamene ekrana, budu potrebne i usluge dekodiranja Motorola telefona, servisa Motorola mobilnih telefona (raznovrsne softverske i hardverske popravke na uređajima ovog proizvođača) ili zamene baterije na mobilnom telefonu.