Da li ste već koristili usluge servisa Doktor Mobil? Ako jeste, onda svakako znate koliko savesno i predano pristupamo rešavanju svakog Vašeg problema sa mobilnim telefonima. Tako radimo i kada je u pitanju usluga zamene ekrana na Samsung A300 Galaxy A3 mobilnom telefonu. Stručnu i pouzdanu zamenu displeja možemo da Vam garantujemo zato što imamo ogromno iskustvo upravo u rešavanju ovakvih situacija sa smartfonima.

Zamena ekrana na Samsung A300 Galaxy A3Samsung A300 Galaxy A3 je vrlo kompaktan pametni telefon težak tek 110.3 grama, pa ga ponekad nazivaju i umanjenim A5 modelom. Ima Super Amoled kapacitivni touchscreen ekran dijagonale 4.5 inči (rezolucija je 540 x 960 piksela), zaštićen Gorilla Glass 4 tehnologijom.

Hardversku osnovu ovog smartfona čini procesor sa četiri 64-bitna Cortex A53 jezgra sa radnim taktom od 1.2 GHz, a tu je i 1.5 GB radne i 16 GB interne memorije. Koristi 4.4.4 verziju Androida sa TouchWiz korisničkim interfejsom.

Fotografije dobrog kvaliteta možete izraditi primarnom kamerom od 8 MP sa autofokusom i LED blicom, a popularne selfije prednjom kamerom od 5 MP. U kućište ovog telefona ugrađena je litijum-jonska baterija kapaciteta 1900 mAh.

Zamena ekrana na Samsung A300 Galaxy A3

Ekrani na pametnim telefonima mogu da se oštete ako se dogodi da Vam telefon ispadne ili pretrpi udarac, a kada je oštećenje na Samsung Galaxy A3 takvo da telefon ne može normalno da se koristi, nema drugog rešenja nego da se zameni ceo ekran. Da je takav slučaj sa Vašim telefonom biće Vam jasno ako displej ne prikazuje sliku, staklo je napuklo ili tačskrin ne reaguje na dodir.

Tu stupaju na scenu naši stručni serviseri da efikasno poprave telefon i omoguće Vam da ga bez problema koristite. Zamenu ekrana na Samsung A300 Galaxy A3 mobilnom telefonu oni će obaviti kvalitetno i sigurno, a zaista će se potruditi da Vam ovu uslugu pruže i u najkraćem mogućem roku (zavisno, naravno, od trenutne gužve u servisu).

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil nalazi se u Beogradu, ali ako Vam to nije blizu – svoj smartfon nam možete poslati i nekom od kurirskih službi, pa ćemo Vaš problem rešiti pouzdano i bezbedno.

Cena zamene ekrana na Samsung A300 Galaxy A3

Cena zamene ekrana u našem servisu, kao što kažu i naši brojni klijenti, je povoljna. Izvolite, dođite u servis Doktor Mobil, ili nas kontaktirajte telefonom ili putem formulara koji ćete videti u nastavku ovog teksta, jer se na taj način možete detaljnije informisati o ceni i rokovima za popravku Vašeg smartfona.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Unesite potrebne podatke u polja koja slede. Informaciju o ceni i rokovima popravke ekrana na Vašem telefonu poslaćemo Vam na e-mail koji navedete.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)

Što se tiče ostalih usluga koje uspešno i kvalitetno pružamo u servisu Doktor Mobil, preporučujemo Vam da za početak pročitate tekstove o dekodiranju Samsung telefona ili servisu Samsung mobilnih telefona u kojem vršimo različite hardverske i softverske popravke na Samsung smartfonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena