Naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju ako Vam bude potrebna pouzdana i kvalitetna zamena oštećenog displeja na pametnom telefonu. Stručno obučeni i iskusni serviseri operaciju zamene ekrana na Samsung E500 Galaxy E5 mobilnom telefonu izvršiće garantovano sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Zamena ekrana na Samsung E500 Galaxy E5Samsung E500 Galaxy E5 je cenovno pristupačniji model pametnog telefona prepoznatljivog Samsung dizajna. Ovaj smartfon kompaktnih gabarita ima dobar kapacitivni Super Amoled touchscreen ekran veličine dijagonale 5.0“ u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela) sa Gorilla Glass 4 zaštitom.

Njegove performanse čine četvorojezgarni procesor maksimalnog radnog takta 1.2 GHz u kombinaciji sa 1.5 GB RAM memorije, a tu je i 16 GB interne memorije (microSD karticom se može proširiti do 64 GB), OS Android verzije 4.4.4 (KitKat), kao i kamere sa senzorima od 5 MP (selfi) i 8 MP (primarna, sa autofokusom, LED blicem i panorama funkcijom) i ugrađena baterija od 2400 mAh.

Zamena ekrana na Samsung E500 Galaxy E5

Ovaj model pametnog telefona ima vrlo dobru zaštitu, ali se i pored toga može dogoditi da se usled pada ili udarca polomi ili ošteti njegov displej. Ukoliko u takvoj situaciji utvrdite da je samo puklo ili napuklo prednje staklo, a tač skrin reaguje na dodir u svim delovima ekrana i LCD prikazuje sliku, onda možemo da uradimo zamenu stakla na Samsung Galaxy E5 mobilnom telefonu.

Ukoliko, pak, osim slomljenog ili oštećenog stakla, ni tačskrin na telefonu ne reaguje na dodir, a LCD ne daje sliku, onda zamena samo stakla ne bi pomogla, već na uređaju mora da se promeni kompletan ekran.

Koji god od navedenih ishoda da se dogodio sa Vašim telefonom, pozivamo Vas da dođete u servis Doktor Mobil da problem rešimo efikasno, profesionalno i sigurno.

Zamenu ekrana na Samsung E500 Galaxy E5 pametnom telefonu vršimo vrlo pouzdano i bezbedno po uređaj, a maksimalno ćemo se potruditi da Vam ovu uslugu pružimo i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ekrana na Samsung E500 Galaxy E5

Operaciju zamene ekrana na Samsung E500 Galaxy E5 smartfonu u našem servisu obavljamo po povoljnoj ceni. Ako Vam trebaju preciznije informacije o ceni ili roku za realizaciju ove usluge, možete da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili da nam pošaljete pisani upit kroz formu u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Kao što kvalitetno i pouzdano vršimo zamenu oštećenog stakla ili ekrana, tako smo tu za Vas i kada Vam budu trebale usluge dekodiranja Samsung telefona, zamene baterije na mobilnom telefonu ili servis Samsung mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova).

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena