Poznato je da fableti zahtevaju nešto pažljivije rukovanje jer je pri svakom padu uređaja veća površina ekrana izložena neželjenom udarcu i eventualnom oštećenju displeja. Ali ako Vam se to i dogodilo, mi smo tu za Vas – dođite u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pa ćemo uraditi pouzdanu i bezbednu zamenu ekrana na Samsung E700 Galaxy E7 pametnom telefonu.

Zamena ekrana na Samsung Galaxy E7 u servisu Doktor MobilSamsung E700 Galaxy E7 je lep i tanak mobilni uređaj iz Samsungove cenovno povoljnije E serije koji dolazi u prepoznatljivom dizajnerskom ruhu i sa velikim kapacitivnim Super Amoled touchscreen ekranom od 5.5 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela), koji je zaštićen Gorilla Glass 4 tehnologijom.

Vrlo solidne karakteristike ovog Androida verzije 4.4.4 (KitKat) čine četvorojezgarni procesor na 1.2 GHz uparen sa 2 GB RAM memorije, a tu je i 16 GB interne memorije (plus microSD slot), 5 MP selfi i 13 MP primarna kamera (sa autofokusom, LED blicem i brojnim drugim funkcijama), dok je za autonomiju u radu zadužena integrisana baterija kapaciteta 2950 mAh.

Zamena ekrana na Samsung E700 Galaxy E7

Kao što smo napomenuli, fablete, kako još nazivamo mobilne telefone sa ekranima većim od 5 inči, treba čuvati od ispadanja na neku čvrstu podlogu jer se prilično lako može desiti da pri udarcu pukne staklo ili ozbiljnije ošteti displej.

Ukoliko se pri tome ustanovi da je samo slomljeno ili je napuklo prednje staklo, a telefon je i dalje funkcionalan (što znači da LCD normalno prikazuje sliku, a tač skrin reaguje na dodir), tada bi se popravka mogla obaviti zamenom stakla na Samsung Galaxy E7 mobilnom telefonu.

Međutim, ako pored toga što je oštećeno staklo vidite da LCD ne daje sliku, a tačskrin telefona ne reaguje na dodir u svim delovima ekrana, to su znaci da je došlo do trajnog oštećenja ekrana i da će morati da se zameni novim.

Zato donesite svoj uređaj u servis mobilnih telefona Doktor Mobil da izvršimo sigurnu i bezbednu zamenu ekrana na Samsung E700 Galaxy E7 pametnom telefonu, pa ćete ubrzo svoj smartfon moći da koristite kao i pre oštećenja.

Cena zamene ekrana na Samsung E700 Galaxy E7

Zamenu ekrana na Samsung E700 Galaxy E7 smartfonu u našem servisu vršimo po povoljnoj ceni. Ukoliko želite da dobijete konkretnije podatke o ceni ili roku za pružanje ove usluge, izvolite pozovite nas na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite preko formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored sigurne i pouzdane zamene ekrana i zamene stakla, servis Doktor Mobil Vam može pomoći i ako Vam zatrebaju dekodiranje Samsung telefona, servis Samsung mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih softverskih i hardverskih problema) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena