Zamena ekrana na Samsung G388F Galaxy Xcover 3

Za profesionalnu i kvalitetnu zamenu ekrana na mobilnom telefonu važno je da tu operaciju sprovodi stručno obučeno lice sa iskustvom. Zbog toga u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu posebnu pažnju posvećujemo ovom problemu i u prilici smo da Vam ponudimo potpuno sigurnu i bezbednu zamenu ekrana na Samsung G388F Galaxy Xcover 3 mobilnom telefonu.

Zamena ekrana na Samsung G388F Galaxy Xcover 3Samsung G388F Galaxy Xcover 3 je robustan pametni telefon veoma čvrste izrade, otporan na vodu, prašinu, so, Sunčevo zračenje, ali i udarce, za šta može zahvaliti gumenim umecima na kućištu.

Ima PLS TFT kapacitivni touchscreen ekran dijagonale 4.5 inči, sa WVGA rezolucijom (800 x 480 piksela), a operativni sistem instaliran na ovaj smartfon je Android verzije 4.4.4 (KitKat) sa Touchwiz korisničkim interfejsom.

Pogonska mašina koja pokreće Xcover 3 je čipset Marvell Armada – četvorojezgarni procesor takta 1.2 GHz, sa 1.5 GB RAM memorije, a tu je i 8 GB interne memorije za skladištenje podataka (ima i microSD slot za memorijske kartice). Primarna kamera ima senzor od 5 MP, a prednja od 2 MP. Baterija mu je kapaciteta 2200 mAh.

Zamena ekrana na Samsung G388F Galaxy Xcover 3

Za ovaj pametni telefon kažu da je dovoljno jak da može „preživeti“ i rad na gradilištu, budući da ima zaista respektabilne sertifikate o otpornosti. Ipak, i pored svega toga, može se, nažalost, dogoditi da mu se sam ekran prilikom udarca ošteti. Ako Vam se slučajno dogodila takva situacija i ako vidite da displej ne prikazuje sliku, tačskrin ne reaguje na dodir ili je staklo napuklo, onda je oštećenje ekrana takvo da se jednostavno mora zameniti novim.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu potpuno smo pripremljeni na ovakve situacije i svojim klijentima možemo da pružimo efikasnu i kvalitetnu zamenu ekrana na Samsung G388F Galaxy Xcover 3 smartfonu.

Potrebno je samo svoj telefon doneti u naš servis, a profesionalno obučeni serviseri koji kod nas rade će operaciju zamene ekrana obaviti stručno, pouzdano i bezbedno (bez ikakvog rizika po telefon).

Ovu uslugu pružićemo Vam u najkraćem mogućem roku za koji Vam tačnu procenu možemo dati na licu mesta (zavisi samo od trenutnog broja naloga u servisu).

Cena zamene ekrana na Samsung G388F Galaxy Xcover 3

U servisu Doktor Mobil cena zamene displeja na mobilnom telefonu Samsung G388F Galaxy Xcover 3 je povoljna. Da biste dobili detaljnije informacije o ceni i roku za izvođenje ove operacije, najbolje bi bilo da nas pozovete telefonom ili nam pošaljete pisani upit preko formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored kvalitetne zamene ekrana, kod nas možete dobiti i usluge dekodiranja Samsung telefona, servis Samsung mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke na Samsung smartfonima), kao i uslugu zamene baterije na mobilnim telefonima.

  • Mobilni svet Doktor Mobil