Ako Vam je pao mobilni telefon i LCD displej ne prikazuje sliku ili tač skrin ne reaguje na dodir tada je potrebno zameniti komplet ekran na Vašem telefonu. Pri tom Vam se može desiti i da Vam je staklo oštećeno. Ništa ne brinite, u našem servisu mobilnih telefona Doktor Mobil Vam u najkraćem roku možemo popraviti telefon tako da izgleda isto kao i pre oštećenja.

s3Ukoliko niste sigurni da li je potrebno menjati samo staklo ili komplet ekran na Vašem telefonu, ranije smo pisali o zameni stakla na Samsung Galaxy S3 mobilnom telefonu, pa možete pročitati tekst i otkloniti eventualne nedoumice.

Zamena ekrana na Samsung Galaxy S3 mobilnom telefonu je operacija koja je mnogo brža nego sama zamena stakla i može se realizovati za svega nekoliko sati od trenutka donošenja telefona u servis (zavisi od trenutne gužve u servisu). Što se tiče cene, zamena ekrana je skuplja varijanta nego kada je potrebno promeniti samo staklo.

Naši serviseri će Vam na kvalitetan i pouzdan način zameniti komplet ekran i tom prilikom koristimo isključivo originalne Samsung ekrane.

Slobodno nas pozovite ukoliko imate neko pitanje ili nedoumicu u vezi zamene komplet ekrana ili stakla na Samsung Galaxy S3 mobilnom telefonu, a mi ćemo se potruditi da Vaš problem rešimo na najbrži način.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena