Ukoliko Vam se desi da Vam tač skrin ne reaguje na dodir ili Vam LCD ne prikazuje sliku, bez obzira da li Vam je staklo oštećeno ili ne, moraćete ipak da zamenite komplet ekran na Vašem mobilnom telefonu. Kod većine novijih modela ovog proizovđača menja se ili staklo (ukoliko vam je samo ono oštećeno, a tač skrin reaguje i LCD prikazuju sliku)  ili komplet ekran (tač skrin ne reaguje ili LCD ne prikazuje sliku).

s4 mobZamena ekrana na Samsung Galaxy S4 mobilnom telefonu je jedna od specijalnosti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil.

Naš tim servisera će zameniti ekran na Vašem Samsung Galaxy S4 mobilnom telefonu kvalitetno i pouzdano. Operacija zamene ekrana je mnogo brža nego kada je u pitanju samo staklo i traje najčepće nekoliko sati (kada dođete kod nas u servis reći ćemo Vam kada će otprilike biti gotova zamena).

Naravno, cena zamene komplet ekrana je skuplja varijanta. Prilikom zamene komplet ekrana koristimo isključivo originalne Samsung delove.

Slobodno nas kontaktirajte ako imate neko pitanje u vezi zamene komplet ekrana ili stakla na Samsung Galaxy S4 mobilnom telefonu. Potrudićemo se da Vam izađemo u susret i rešimo Vaš problem na najbolji način.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena