U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil kvalitetno i pouzdano vršimo zamenu ekrana na Samsung Galaxy S5 mobilnom telefonu. Ovo je slučaj kada Vam tač skrin ne reaguje na dodir, ili LCD ne prikazuje sliku.

s5 mobMože Vam se pri tom desiti da Vam je i staklo oštećeno. Već smo ranije pisali o slučaju kada Vam je samo staklo oštećeno. Kao i kod većine novijih modela ovog proizvođača može se menjati ili samo staklo ili komplet ekran.

Zamena ekrana na Samsung Galaxy S5 mobilnom telefonu je operacija koja traje najčešće nekoliko sati, tako da ako donesete Vaš mobilni telefon ujutru, može biti gotov u toku dana, ili najkasnije sutrašnjeg dana (zavisi od trenutne gužve u servisu).

Zamena ekrana je skuplja opcija u odnosu na zamenu stakla, ali ako Vam ne radi tač skrin ili displej, nemate drugu opciju već morate da zamenite komplet ekran. Prilikom same zamene ekrana koristimo originalne Samsung delove.

Ukoliko imate neku nedoumicu ili pitanje slobodno nas kontaktirajte. Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo i rešimo Vaš problem.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena