• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena ekrana na Samsung J200 Galaxy J2

Ekran na pametnom telefonu može se ozbiljno oštetiti ako Vam se dogodi da uređaj ispustite na čvrstu podlogu ili ako pretrpi udarac u displej. Srećom, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovaj problem možete rešiti jednostavno i efikasno, jer ćemo zamenu ekrana na Samsung J200 Galaxy J2 mobilnom telefonu izvršiti sigurno, pouzdano i bezbedno.

Zamena ekrana na Samsung J200 Galaxy J2Samsung J200 Galaxy J2 je lep pametni telefon sa zaobljenim uglovima, karakterističnog dizajna za poznatu Samsungovu J seriju smartfona. Ima kvalitetan kapacitivni Super Amoled touchscreen ekran dijagonale 4.7 inči u rezoluciji od 540 x 960 piksela.

Operativni sistem mu je Android 5.1.1 (Lollipop), a za njegov rad odgovoran je četvorojezgarni procesor radnog takta 1.3 GHz uparen sa 1 GB RAM memorije, a tu je i 8 GB interne memorije (plus microSD slot), kamere od 2 MP (prednja, selfi) i 5 MP (primarna, leđna, sa autofokusom i LED blicem) i baterija kapaciteta 2000 mAh.

Zamena ekrana na Samsung J200 Galaxy J2

Zamena ekrana na mobilnom telefonu je operacija koja se sprovodi na uređajima kod kojih je došlo do trajnog oštećenja ekrana. Da je takav slučaj i sa Vašim smartfonom prepoznaćete po tome što displej ne prikazuje sliku, staklo je napuklo ili tač skrin ne reaguje na dodir.

U specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uslugu zamene ekrana na Samsung J200 Galaxy J2 pametnom telefonu pružićemo Vam efikasno, pouzdano i potpuno bezbedno (bez ikakvih rizika po uređaj).

Zamenu ekrana na mobilnim telefonima obavljamo sigurno i u garantovano najkraćem mogućem roku, koji zavisi isključivo od trenutnog broja naloga u servisu (tačnu procenu Vam možemo dati na licu mesta).

Cena zamene ekrana na Samsung J200 Galaxy J2

U servisu Doktor Mobil cena zamene displeja na Samsung J200 Galaxy J2 smartfonu je povoljna. Ukoliko biste voleli da unapred dobijete detaljnije informacije o ceni ili roku za pružanje ove usluge, najbolje je da nas pozovete na telefone servisa ili da nam pišete putem formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

U servisu Doktor Mobil u Beogradu, pored efikasne zamene ekrana, uspešno radimo i dekodiranje Samsung telefona, kao i kompletan servis Samsung mobilnih telefona (različite hardverske i softverske popravke na Samsung smartfonima) i zamenu baterije na mobilnim telefonima.