Zamena ekranasamsungnote n7000 na Samsung Note N7000 mobilnom telefonu je jedna od specijalnosti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil. Zamena ekrana Vam je potrebna ukoliko Vam se desi da Vam tač skrin ne reaguje ili Vam LCD ne prikazuje sliku.

Ako Vam je oštećeno samo staklo, a tač skrin radi i telefon prikazuje sliku, tada se po pravilu menja samo staklo na mobilnom telefonu. Više o zameni samo stakla možete pročitati ovde.

Zamena komplet ekrana po pravilu traje nekoliko sati. Prilikom zamene koristimo isključivo Samsung originalne delove. Dajemo garanciju da posle zamene ekrana neće doći do njegovog odlepljivanja ili nekog drugog problema vezanog za ekran.

Zamena komplet ekrana je skuplja varijanta nego ako bi ste menjali samo staklo, međutim ukoliko Vam ne radi tač skrin ili LCD, neophodno je da se zameni komplet ekran.

Ukoliko imate nedoumice ili neko pitanje u vezi zamene ekrana na Samsung Note N7000 mobilnom telefonu, slobodno nas pozovite. Potrudićemo se da Vam izađemo u susret i rešimo Vaš problem.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena