Zamena ekrana na Sony Xperia C3

Doktor Mobil je servis mobilnih telefona čiji će stručni serviseri rešiti svaki problem koji imate sa softverom ili hardverom Vašeg smartfona. Takav slučaj je i sa oštećenim ekranima – ukoliko Vam je potrebna zamena ekrana na Sony Xperia C3 mobilnom telefonu, tu popravku ćemo uraditi profesionalno, pouzdano i bezbedno po telefon. Vaše je samo da dođete u naš servis.

Zamena ekrana na Sony Xperia C3Sony Xperia C3 je pametni telefon koji je kada se pojavio na tržištu predstavljen kao najbolji selfi smartfon na svetu. Ima veliki IPS LCD ekran od 5.5 inča rezolucije 720 x 1280 piksela, a značajne prednosti su mu podrška za 4G brzine mobilnog interneta i dual SIM (dve mobilne kartice, dva broja istovremeno).

Ovaj pametni telefon pokreće četvorojezgarni Snapdragon procesor takta 1.2 GHz, sa 1 GB radne i 8 GB interne memorije za skladištenje podataka koja se može proširiti microSD karticama, a OS na kojem radi je Android 4.4 KitKat.

Prednja širokougaona selfi kamera od 5 MP ima LED blic, baš kao i leđna kamera od 8 mega piksela koja pruža i podršku za video zapise od 1080p. Baterija mu je kapaciteta 2500 mAh.

Zamena ekrana na Sony Xperia C3

Sony Xperia C3 ima veoma veliki ekran, pa se, kao i kod svih takvih telefona, relativno lako može desiti da prilikom pada ili udarca dođe do njegovog oštećenja. Da se upravo to desilo biće Vam jasno ako displej ne prikazuje sliku, staklo je napuklo ili touchscreen ne reaguje na dodir.

U tom slučaju Vašem smartfonu biće potrebna zamena ekrana. Zamena displeja na Sony Xperia C3 mobilnom telefonu je usluga koju ćemo Vam u servisu Doktor Mobil pružiti profesionalno, stručno i, što je takođe važno, bezbedno po sam telefon. Vi samo donesite svoj telefon u naš servis, a ostalo je naša briga.

Potrudićemo se da ovu operaciju obavimo u najkraćem mogućem roku kako biste Vi što kraće bili bez svog telefona.

Cena zamene ekrana na Sony Xperia C3

Što se tiče cene zamene ekrana na Sony Xperia C3 mobilnom telefonu, ona je u servisu Doktor Mobil povoljna. Ako želite da dobijete preciznije informacije o ceni i rokovima zamene ekrana, budite ljubazni da nam se javite na telefone našeg servisa ili nam pošaljite upit preko sledećeg formulara:

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Unesite potrebne podatke u polja koja slede. Informaciju o ceni i rokovima popravke ekrana na Vašem telefonu poslaćemo Vam na e-mail koji navedete.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)

U slučaju da nekome koga poznajete zatreba, imajte u vidu da u servisu Doktor Mobil obavljamo i dekodiranje Sony Xperia telefona, kao i servis Sony Xperia mobilnih telefona u kojem rešavamo hardverske i softverske probleme na smartfonima ovog proizvođača.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button