• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena ekrana na Sony Xperia C5 Ultra

Operaciju pouzdane i bezbedne zamene ekrana na Sony Xperia C5 Ultra mobilnom telefonu efikasno možete obaviti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Zamenu displeja na Vašem smartfonu naši stručni serviseri obaviće sigurno i u najkraćem mogućem roku, za koji Vam tačnu procenu možemo dati kada svoj telefon donesete u servis.

Zamena ekrana na Sony Xperia C5 UltraSony Xperia C5 Ultra je kvalitetan pametni telefon za ljubitelje selfija i velikih ekrana. Ovaj fablet prefinjenog dizajna sa vrlo tankim bočnim okvirima ima kapacitivni 6.0-inčni IPS LCD touchscreen ekran rezolucije 1080 x 1920 piksela, otporan na ogrebotine.

Za fotkanje selfija tu je prednja 13 MP kamera sa autofokusom i LED blicem, a primarna leđna kamera je takođe od 13 MP sa korisnim funkcijama kao što su HDR, panorama, detekcija lica i osmeha… (obe snimaju video u 1080p kvalitetu).

Jaka integrisana baterija kapaciteta 2930 mAh pruža dobru autonomiju u radu ovom smartfonu baziranom na OS Android 5.0 (Lollipop) kojeg pokreće osmojezgarni procesor radnog takta 1.7 GHz, u kombinaciji sa 2 GB RAM i 16 GB interne memorije.

Zamena ekrana na Sony Xperia C5 Ultra

Veliki ekran kakav krasi model C5 Ultra pruža veliki užitak u korišćenju, ali donosi i povećan rizik od oštećenja prilikom eventualnog ispadanja telefona ili direktnog udarca, zbog čega sa njim treba rukovati veoma pažljivo.

Ako Vam se kojim slučajem upravo nešto slično desilo i ako primetite da displej ne prikazuje sliku, tačskrin ne reaguje na dodir ili je napuklo staklo, nažalost, došlo je do ozbiljnog oštećenja ekrana i jedino rešenje će biti njegova zamena novim.

Iako to uopšte nije prijatna situacija, važno je znati da u servisu Doktor Mobil ovaj problem možete rešiti efikasno, pouzdano i potpuno bezbedno (bez ikakvih rizika po uređaj).

Uslugu zamene displeja na Sony Xperia C5 Ultra smartfonu za Vas ćemo obaviti garantovano sigurno i u najkraćem mogućem roku (on će zavisiti isključivo od trenutnog broja zahteva u našem servisu).

Cena zamene ekrana na Sony Xperia C5 Ultra

Operaciju zamene ekrana na Sony Xperia C5 Ultra mobilnom telefonu u servisu Doktor Mobil vršimo po povoljnoj ceni. Za preciznije podatke o ceni i vremenu potrebnom za izvođenje ove operacije, najbolje bi bilo da nas pozovete na telefone servisa ili da nam pišete preko formulara u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalističke usluge koje profesionalno pružamo u servisu Doktor mobil, pored pomenute zamene ekrana, obuhvataju i kompletan servis Sony Xperia mobilnih telefona, kao i dekodiranje Sony Xperia telefona i zamenu baterije na mobilnim telefonima.