Da biste kvalitetno i pouzdano zamenili ekran na Sony Xperia E3 mobilnom telefonu – dođite u servis Doktor Mobil, jer smo mi specijalisti upravo za ovakve popravke na smartfonima. Naši iskusni serviseri će displej na Vašem Sony Xperia E3 zameniti stručno i profesionalno, pa ćete ponovo moći da ga koristite bez problema. Nalazimo se u Beogradu, ali nam telefon na popravku možete poslati i kurirskim službama.

Zamena ekrana na Sony Xperia E3Sony Xperia E3 je pametni telefon čvrste izrade sa solidnim IPS LCD kapacitivnim tačskrin ekranom od 4,5″, rezolucije 854 x 480 piksela, zaštićenim od ogrebotina. Velika prednost ovog smartfona je podrška za LTE (4G mreže).

Četvorojezgarni Cortex-A7 procesor takta 1,2 GHz sa 1 GB RAM memorije zaslužan je za rad operativnog sistema Android 4.4.2 (KitKat). Tu je i 4 GB interne memorije koja se microSD karticom može povećati do 32 GB.

Primarna 5 MP kamera, sa LED blicom, autofokusom, detekcijom lica… omogućava snimanje fotografija u rezoluciji 2592 х 1944 piksela, kao i FullHD video snimaka, a tu je i sekundarna VGA kamerica. Baterija je kapaciteta 2330 mAh.

Zamena ekrana na Sony Xperia E3

Pošto ima ekran „ozbiljnih“ dimenzija (4,5 inči), ovaj mobilni telefon je osetljiviji na udarce i ispadanje na čvrstu podlogu, jer tom prilikom može doći do oštećenja ekrana. Ako bi se kojim slučajem to dogodilo, takvu situaciju biste prepoznali po tome što displej ne prikazuje sliku, staklo je napuklo ili tačskrin (touchscreen) ne reaguje na dodir. Ekran bi u tom slučaju morao da se zameni novim.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu u prilici smo da Vam ponudimo uslugu zamene ekrana na Sony Xperia E3 mobilnom telefonu. Samo donesite svoj smartfon kod nas i mi ćemo zamenu displeja obaviti sigurno i potpuno bezbedno (bez ikakvih posledica po telefon).

Ovu uslugu pružićemo Vam u najkraćem mogućem roku koji Vam možemo tačno proceniti kada telefon donesete u servis (zavisi samo od trenutnog broja zahteva). U svakom slučaju dođite i zaboravite na brigu, jer ćemo Vaš problem rešiti efikasno i kvalitetno.

Cena zamene ekrana na Sony Xperia E3

Sama cena zamene ekrana na Sony Xperia E3 mobilnom telefonu u našem servisu je povoljna. Da biste dobili preciznije informacije o ceni i vremenu potrebnom za zamenu ekrana, javite nam se na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite kroz ovaj formular:

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Unesite potrebne podatke u polja koja slede. Informaciju o ceni i rokovima popravke ekrana na Vašem telefonu poslaćemo Vam na e-mail koji navedete.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna polja


U servisu Doktor Mobil, pored operacije zamene ekrana, vršimo i kompletan servis Sony Xperia mobilnih telefona (otklanjanje hardverskih i softverskih problema), kao i dekodiranje Sony Xperia telefona.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena