Zamena ekrana na mobilnom telefonu Sony Xperia M4 Aqua usluga je koju sigurno i pouzdano pružamo u servisu Doktor Mobil u Beogradu. Naši stručni serviseri će zamenu displeja na Vašem telefonu uraditi profesionalno i u najkraćem mogućem roku (zavisi isključivo od trenutnog broja zahteva u servisu), koji precizno možete saznati kada svoj Sony Xperia M4 Aqua budete doneli u servis.

Zamena ekrana na Sony Xperia M4 AquaSony Xperia M4 Aqua je lep smartfon prepoznatljivog dizajna i kvalitetne izrade, sa sertifikatom koji garantuje otpornost na vodu i prašinu. Ima 5-inčni IPS LCD ekran u rezoluciji 720×1280 piksela, prijatan za uživanje u gledanju multimedije, igranju igrica ili surfovanju internetom.

Vrlo dobre performanse u radu operativnog sistema Android v5.0.1 Lollipop donosi osmojezgarni 64-bitni Snapdragonom 615 procesor maksimalnog takta 1,5GHz, sa 2GB radne memorije. Ima i 8GB interne memorije, sa mogućnošću proširenja.

Primarna leđna kamera od 13MP sa autofokusom, LED blicom i brojnim funkcijama omogućava snimanje videa od 1080p (Full-HD), dok prednja selfi kamera od 5MP snima video u 720p kvalitetu (HD). Naravno, moguće je i fotkanje i snimanje pod vodom.

Integrisana baterija kapaciteta 2400 mAh, zahvaljujući optimizacijama, pruža iznadprosečnu autonomiju.

Zamena ekrana na Sony Xperia M4 Aqua

Zamena ekrana na Sony Xperia M4 Aqua mobilnom telefonu neophodna je ukoliko Vam je ispao telefon i slomio se ekran, napuklo je staklo, ekran ne radi na dodir (touchscreen) ili ne prikazuje sliku.

Taj problem sa zadovoljstvom ćemo rešiti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil. Ekran na Vašem Sony Xperia M4 Aqua zamenićemo stručno i sigurno, a što je takođe važno, potpuno bezbedno po telefon. Uslugu zamene displeja obavljamo u najkraćem mogućem roku koji zavisi jedino od trenutne gužve u servisu. Mi ćemo se maksimalno potruditi da što manje čekate da ponovo bez problema koristite svoj smartfon.

Cena zamene ekrana na Sony Xperia M4 Aqua

U servisu Doktor Mobil cena zamene ekrana na Sony Xperia M4 Aqua je sasvim pristupačna. Da biste se podrobnije informisali o ceni i potrebnom vremenu za popravku najbolje je da nas pozovete na telefone servisa ili nam pišete kroz formu u nastavku ovog teksta:

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Unesite potrebne podatke u polja koja slede. Informaciju o ceni i rokovima popravke ekrana na Vašem telefonu poslaćemo Vam na e-mail koji navedete.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna polja


Važno je napomenuti da izuzev zamene ekrana, u servisu Doktor Mobil pružamo i uslugu dekodiranja Sony Xperia telefona, a sve vrste hardverskih i softverskih popravki obavljamo u servisu Sony Xperia mobilnih telefona.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena