• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena ekrana na Sony Xperia P LT22i

Zamena ekrana na Sony Xperia P LT22i mobilnom telefonu je stvar zbog koje ne morate da se brinete – dovoljno je da dođete u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu i mi ćemo taj posao obaviti za Vas. Naši serviseri će zamenu displeja na Vašem smartfonu uraditi stručno i pouzdano, a ova usluga biće Vam pružena u najkraćem mogućem roku za koji Vam preciznu procenu možemo reći kada telefon donesete na popravku.

Zamena ekrana na Sony Xperia P LT22iSony Xperia P LT22i je pametni telefon elegantnog dizajna i jednostavan za rukovanje. Dovoljno veliki i pregledan LED LCD ekran od 4 inča, rezolucije 540 x 960 piksela, ima i zaštitu od grebanja.

Osnova koja pokreće ovaj smartfon je OS Android 2.3 (Gingerbread), a u kombinaciji sa dvojezgarnim procesorom takta 1 GHz i 1 GB radne memorije omogućava brzo pokretanje i rad sa aplikacijama. Ima 16 GB interne memorije, ali bez mogućnosti proširenja microSD karticom.

Integrisani fotoaparat rezolucije 8 megapiksela, sa LED blicom, autofokusom i puno zanimljivih funkcija omogućava širokougaono snimanje, kao i snimanje HD videa, a tu je i sekundarna VGA kamera. Ovaj uređaj napaja se litijum-jonskom baterijom kapaciteta 1305 mAh.

Zamena ekrana na Sony Xperia P LT22i

I na ovom telefonu sa 4-inčnim ekranom, kao i na drugim smartfonima, može doći do oštećenja ekrana ako se dogodi da ga ispustite ili da pretrpi udarac na neki drugi način. Ako displej ne prikazuje sliku, staklo je napuklo ili tač skrin (touchscreen) ne reaguje na dodir, to je znak da je ekran na njemu, nažalost, oštećen.

Na sreću, ovaj problem možemo efikasno i pouzdano rešiti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Donesite telefon u naš servis ili ga, ukoliko niste iz Beograda, pošaljite nekom od kurirskih službi, i mi ćemo zamenu ekrana na Sony Xperia P mobilnom telefonu izvršiti sigurno, kvalitetno i u najkraćem mogućem roku koji će zavisiti jedino od trenutne gužve u servisu.

Cena zamene ekrana na Sony Xperia P LT22i

Cena zamene ekrana na Sony Xperia P mobilnom telefonu u našem servisu je povoljna. Za konkretnije informacije o ceni ili procenu vremena potrebnog za popravku, najsigurnije je da nam pišete preko formulara u nastavku ovog teksta ili nas jednostavno pozovite na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Unesite potrebne podatke u polja koja slede. Informaciju o ceni i rokovima popravke ekrana na Vašem telefonu poslaćemo Vam na e-mail koji navedete.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)

Doktor Mobil je profesionalni servis mobilnih telefona, pa osim zamene ekrana pružamo i brojne druge usluge kao što su dekodiranje Sony Xperia telefona, kao i servis Sony Xperia mobilnih telefona u kome uspešno rešavamo sve softverske i hardverske probleme na smartfonima ovog brenda.