Zamena ekrana na Sony Xperia T2

Zamena ekrana na Sony Xperia T2 mobilnom telefonu je usluga koju pouzdano i profesionalno pružamo u servisu Doktor Mobil u Beogradu. Promenu displeja na Vašem Sony Xperia T2 smartfonu obavićemo u najkraćem mogućem roku, stručno i potpuno bezbedno po telefon.

Zamena ekrana na Sony Xperia T2Sony Xperia T2 Ultra je privlačan i pristupačan smartfon sa masivnim TFT ekranom od čak 6 inča (popularni fablet) rezolucije 1280×720 piksela (HD), uz podršku za Sony Mobile BRAVIA Engine 2 tehnologiju, prilično tanak i lagan s obzirom na njegovu veličinu.

Ovaj uređaj radi na operativnom sistemu Android u verzijama 4.3 (Jelly Bean) ili 4.4.2 (KitKat) koji pokreće četvorojezgarni Snapdragon 400 procesor maksimalnog takta 1.4 GHz, sa 1 GB radne i 8 GB interne memorije za čuvanje podataka, koja se microSD karticom može proširiti od 32 GB.

Puno finih detalja možete snimiti primarnom kamerom od 13 MP sa autofokusom, LED blicem, geo-targetiranjem i mnoštvom drugih zanimljivih funkcija, dok na video pozive možete odgovarati prednjom kamerom od 1.1 MP. Kvalitet koji izdvaja ovaj pametni telefon je i snažna litijum-jonska baterija od 3000 mAh.

U ponudi je i model Sony Xperia T2 Ultra dual sa dve SIM kartice, veoma zgodan za istovremeno korišćenje dva telefonska broja ako ste, recimo, u romingu.

Zamena ekrana na Sony Xperia T2

Usluga zamene ekrana na Sony Xperia T2 mobilnom telefonu potrebna je ako Vam je prilikom pada telefona ili udarca oštećen ekran, usled čega displej ne prikazuje sliku ili je staklo napuklo ili, pak, tač skrin (touchscreen) ne radi na dodir.

Koja god od navedenih sutuacija da se dogodila – budite bez brige – u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil ekran na Vašem Sony Xperia T2 telefonu popravićemo stručno i bezbedno po sam telefon. Naši profesionalni serviseri će zamenu displeja obaviti u najkraćem mogućem roku (što zavisi samo od trenutnog broja zahteva u servisu), kako biste se Vi što kraće odvajali od svog „ljubimca“ ;).

Cena zamene ekrana na Sony Xperia T2

Dođite u servis mobilnih telefona Doktor Mobil i uverite se u kvalitet usluge i pristupačne cene! Ukoliko želite da prethodno saznate precizne informacije o ceni i roku za zamenu ekrana, budite ljubazni da nam pišete putem formulara u nastavku teksta ili nas jednostavno pozovite na telefone servisa:

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Unesite potrebne podatke u polja koja slede. Informaciju o ceni i rokovima popravke ekrana na Vašem telefonu poslaćemo Vam na e-mail koji navedete.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)

Pored zamene ekrana, u servisu Doktor Mobil pružamo i uslugu dekodiranja Sony Xperia telefona, a sve hardverske i softverske popravke na Vašem smartfonu možete obaviti u našem servisu Sony Xperia mobilnih telefona.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button