• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena ekrana na Sony Xperia X

Ako ste se nekada pitali zašto nas zovu „doktori za mobilne“ – to je zbog toga što smo pravi specijalisti za hardverske i softverske popravke na mobilnim telefonima. Tako će biti i u slučaju da Vam je potrebna zamena ekrana na Sony Xperia X mobilnom telefonu, jer ćemo u servisu Doktor Mobil tu operaciju obaviti stručno, pouzdano i sigurno, a Vi ćete biti zadovoljni što ste svoj problem uspešno rešili.

Zamena ekrana na Sony Xperia XSony Xperia X je pametni telefon visokog kvaliteta izrade i prvi predstavnik nove Sony X serije modela. Dolazi u potpuno metalnom kućištu, sa kapacitivnim Triluminos IPS LCD touchscreen ekranom dijagonale 5.00 inči (rezolucija je 1080 x 1920 piksela), X-Reality tehnologijom i pruža zaista izvrsnu jasnoću i kvalitet prikaza boja.

Ovaj smartfon najnovije generacije (2016) odlikuje se podrškom za velike brzine mreže (LTE Cat 6), skenerom otiska prsta za brzo otključavanje i kvalitetnim kamerama od kojih primarna 23-megapikselna ima brzi autofokus, LED blic i bogate dodatne funkcije, a selfije možete snimati sekundarnom kamerom od 13 MP (obe snimaju video u 1080p kvalitetu).

Brz i pouzdan rad njegovog operativnog sistema Android 6.0.1 (Marshmallow) omogućava šestojezgarni Snapdragon 650 čipset udružen sa 3 GB radne memorije, dok je za skladištenje podataka obezbeđeno 32/64 GB interne memorije, uz hibridni microSD slot za memorijske kartice do 256 GB. Integrisana litijum-jonska baterija ima kapacitet od 2620 mAh.

Zamena ekrana na Sony Xperia X

Moderni pametni telefoni imaju vrlo kvalitetne ekrane od kojih mnogi imaju i dosta dobru dodatnu zaštitu. Ipak, i pored toga događaju se situacije da telefon ispadne na čvrstu podlogu ili na neki drugi način pretrpi direktan udarac, usled čega može doći do oštećenja njegovog ekrana.

Ako se i Vama dogodila slična situacija i ako konstatujete da displej ne prikazuje sliku, tačskrin ne reaguje na dodir ili je napuklo staklo, to su sigurni znaci da je ekran na telefonu trajno oštećen i da nema druge opcije nego da se zameni novim.

U takvoj situaciji, „sreća u nesreći“ je znati ko uspešno i kvalitetno može da reši ovaj problem. Zato u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu operaciju zamene ekrana vršimo profesionalno, pouzdano i sigurno.

Zamenu displeja na Sony Xperia X mobilnom telefonu obavićemo potpuno bezbedno (bez ikakvih rizika po uređaj) i u najkraćem roku koji bude moguć (on zavisi samo od trenutnog broja naloga u servisu).

Cena zamene ekrana na Sony Xperia X

Uslugu zamene ekrana na Sony Xperia X mobilnom telefonu u našem servisu radimo po povoljnoj ceni. Za konkretnije podatke o ceni i roku za izvođenje ove operacije, najbolje je da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili da nam pošaljete pisani upit kroz formular u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil je u prilici da Vam, pored pomenute usluge, ponudi i efikasno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema u servisu Sony Xperia mobilnih telefona, kao i dekodiranje Sony Xperia telefona i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

  • Mobilni svet