Ako Vam je potrebna zamena ekrana na Sony Xperia Z i Sony Xperia Z Ultra mobilnim telefonima, taj problem možete lako i pouzdano rešiti u servisu Doktor Mobil u Beogradu. Zamenu displeja na Vašem telefonu uradićemo stručno i u najkraćem mogućem roku, a tačnu vremensku procenu možemo Vam reći kada svoj mobilni uređaj donesete u servis.

Zamena ekrana na Sony Xperia ZSony Xperia Z je vodootporan smartfon elegantnog minimalističkog dizajna, sa prednjom i zadnjom stranom izrađenom od kaljenog stakla. TFT ekran dijagonale 5″ sa Full HD rezolucijom (1080×1920 pixela), 16 miliona boja i Sony Mobile BRAVIA Engine 2 tehnologijom pruža sjajan doživljaj prilikom gledanja filmova ili videa.

Ovaj mobilni telefon koristi operativni sistem Android 4.1.2 Jelly Bean za čiji rad je zadužen četvorojezgarni 1,5 GHz Qualcomm procesor sa 2GB RAM memorije. Ima i 16 GB interne memorije i dodatni prostor za microSD karticu. Telefon poseduje dve kamere kojima se mogu snimati kvalitetne fotografije i Full HD video – prednju 2,2 megapikselnu i glavnu 13 megapikselnu, uz LED blic, autofokus i mnoštvo korisnih funkcija.

Blizak „rođak“ ovog modela je fablet Sony Xperia Z Ultra, takođe vodootporan uređaj sličnog dizajna i performansi, ali sa dosta većim kapacitivnim Triluminos IPS LCD touchscreen ekranom dijagonale 6.4 inči u Full HD rezoluciji, koji se može pohvaliti i moćnom Sony-jevom X-Reality Engine tehnologijom (mnogo realističnije i življe boje).

Zamena ekrana na Sony Xperia Z i Sony Xperia Z Ultra

Zamena ekrana na Sony Xperia Z i Sony Xperia Z Ultra mobilnim telefonima će Vam biti potrebna ako je ekran oštećen prilikom pada, udarca ili na neki treći način. Takvu situaciju prepoznaćete po tome što displej ne prikazuje sliku, staklo je napuklo ili tač skrin (touchscreen) ne reaguje na dodir.

U tom slučaju dođite u servis mobilnih telefona Doktor Mobil i naši stručni serviseri će pouzdano i sigurno obaviti popravku ekrana na Vašem Sony Xperia Z ili Sony Xperia Z Ultra smartfonu. Ovu uslugu vršimo bezbedno po telefon i u najkraćem mogućem roku (sve zavisi od broja zahteva u servisu na dan donošenja telefona).

Cena zamene ekrana na Sony Xperia Z i Sony Xperia Z Ultra

Cena zamene ekrana na Sony Xperia Z i Sony Xperia Z Ultra mobilnim telefonima u servisu Doktor Mobil je pristupačna. Ako želite konkretne informacije o ceni i rokovima popravke, pozovite nas na telefone servisa ili nam pišite preko sledeće kontakt forme:

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Unesite potrebne podatke u polja koja slede. Informaciju o ceni i rokovima popravke ekrana na Vašem telefonu poslaćemo Vam na e-mail koji navedete.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna polja


Takođe imajte u vidu da osim zamene ekrana, u Doktor Mobil servisu vršimo i dekodiranje Sony Xperia telefona, kao i servis Sony Xperia mobilnih telefona koji obuhvata sve softverske i hardverske popravke na Vašem smartfonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena