Da biste efikasno i pouzdano zamenili ekran na Sony Xperia Z1 ili Z1 compact mobilnom telefonu, najbolje je da dođete u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Naš tim stručnih servisera će zamenu displeja na Vašem smartfonu obaviti sigurno i bezbedno, a trudićemo se i da Vam ovu uslugu pružimo u najkraćem mogućem roku, što će zavisiti isključivo od trenutne gužve u servisu.

Zamena ekrana na Sony Xperia Z1, Z1 compactSony Xperia Z1 i Sony Xperia Z1 compact su kvalitetni mobilni telefoni sa prepoznatljivom Sony dizajnerskom crtom, otporni na prašinu i vodu dubine do 1,5 metara. Model Z1 ima TFT ekran od 5,0” (rezolucije 1920×1080px), dok Z1 compact ima IPS LCD ekran dijagonale 4.3” (sa rezolucijom 720x1280px).

Imaju podršku za LTE (4G), a dolaze sa Jelly Bean (4.2/4.3) verzijom Android operativnog sistema i odličnim hardverom – četvorojezgarnim Krait procesorom takta 2.2 GHz, sa 2 GB radne i 16 GB interne memorije (proširive do 64 GB).

Fotografije sjajnog kvaliteta možete snimiti 20.7 megapikselnom kamerom sa auto fokusom, LED blicom i funkcijom za prepozavanje lica, a takođe i video u 1080p rezoluciji. Sekundarna kamera je od 2 megapiksela.

Zamena ekrana na Sony Xperia Z1 ili Z1 compact

I kod ovih sjajnih telefona može se dogoditi da se ošteti ekran, što se najčešće dešava ako ga ispustite ili ako pretrpi udarac. Da je ekran oštećen i da mu je potrebna zamena novim ekranom prepoznaćete po tome što displej ne prikazuje sliku, napuklo je staklo ili tač skrin (touchscreen) ne reaguje na dodir.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovaj problem rešićete „bez po muke“. Profesionalno obučeni serviseri koji rade u našem servisu će zamenu ekrana na Sony Xperia Z1 ili Z1 compact mobilnom telefonu obaviti sigurno i pouzdano, a što je takođe važno, i potpuno bezbedno (bez ikakvih posledica po telefon). Ukoliko niste iz Beograda možete nam, naravno, telefon poslati nekom od kurirskih službi i Vaš problem će biti rešen jednako kvalitetno.

Takođe treba imati u vidu da kod modela Z1, ako je samo puklo staklo ili deo tač skrina ne reaguje na dodir, onda možemo da izvršimo zamenu stakla ili touchscreena na Sony Xperia Z1.

Cena zamene ekrana na Sony Xperia Z1 ili Z1 compact

Cena zamene ekrana na Sony Xperia Z1 ili Z1 compact mobilnom telefonu je u našem servisu povoljna. Da biste dobili detaljnije informacije o tome, kao i procenu roka za zamenu ekrana, slobodno nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljite upit preko sledeće forme:

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Unesite potrebne podatke u polja koja slede. Informaciju o ceni i rokovima popravke ekrana na Vašem telefonu poslaćemo Vam na e-mail koji navedete.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna polja


U servisu Doktor Mobil, pored zamene ekrana na smartfonima, možete dobiti i uslugu dekodiranja Sony Xperia telefona, a takođe uspešno rešiti i hardverske i softverske probleme u servisu Sony Xperia mobilnih telefona.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena