Upoznali smo mnogo vlasnika mobilnih telefona koji su jako zabrinuti kada se suoče sa problemom oštećenja ekrana, ali mi Vam na osnovu zaista bogatog iskustva kažemo da nemate razloga za sekiraciju – dođite u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu da rešimo taj problem pouzdano i sigurno. Zamenu displeja na Sony Xperia Z2 ili Z2 compact mobilnom telefonu obavićemo profesionalno i potpuno bezbedno po telefon, a Vi ćete biti zadovoljni što ste problem lako rešili.

Zamena ekrana na Sony Xperia Z2, Z2 compactSony Xperia Z2 i Sony Xperia Z2 compact su sjajni pametni telefoni vrlo kvalitetne izrade sa ekranima koje odlikuje Triluminos tehnologija (šira paleta i realističnije i živopisnije boje). Model Z2 ima 5.2-inčni IPS LCD displej rezolucije 1080 x 1920 piksela, dok je na modelu Z2 compact ekran dijagonale 4.3 inča, rezolucije 720 x 1280 piksela (HD).

Ovi smartfoni rade sa operativnim sistemom Android 4.4 (KitKat) za čiji rad je odgovoran četvorojezgarni procesor takta 2.3/2.2GHz sa 3, odnosno 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije. Primarna 20.7 megapikselna kamera ima LED blic, autofokus i mnoštvo interesantnih funkcija, dok je prednja kamera od 2.2 megapiksela.

Zamena ekrana na Sony Xperia Z2 ili Z2 compact

Iako ovi Sony Xperia smartfoni imaju odlične ekrane sa zaštitom od oštećenja, i na njima se, nažalost, može desiti da se prilikom ispadanja ili udarca displej ošteti. Ako Vam se to dogodilo i ako touchscreen ne reaguje na dodir, napuklo je staklo ili displej ne prikazuje sliku, to je siguran znak da je ekran oštećen i da mora da se zameni.

„Sreća u nesreći“ je što ovaj problem možete jednostavno da rešite. Prepustite taj zadatak profesionalcima i naši serviseri će na Vašem Sony Xperia Z2 ili Z2 compact mobilnom telefonu zameniti ekran stručno i pouzdano, pa ćete ponovo moći da ga koristite normalno, kao i pre oštećenja. Ako niste iz Beograda, smartfon nam možete poslati nekom od kurirskih službi, a mi ćemo popravku izvršiti sigurno i bezbedno (bez ikakvih posledica po telefon).

Kod osnovnog modela Z2, u slučaju da je samo puklo/napuklo staklo ili deo tačskrina ne reaguje na dodir, kvar bi se mogao otkloniti zamenom stakla ili touchscreena na Sony Xperia Z2 mobilnom telefonu.

Cena zamene ekrana na Sony Xperia Z2 i Z2 compact

Cena zamene ekrana na Sony Xperia Z2 ili Z2 compact mobilnom telefonu u servisu Doktor Mobil je povoljna. Za preciznije informacije o ceni ili roku za popravku telefona, bilo bi najbolje da dođete u naš servis ili nas pozovete telefonom, a takođe nam možete poslati upit i pisanim putem preko ovog formulara:

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Unesite potrebne podatke u polja koja slede. Informaciju o ceni i rokovima popravke ekrana na Vašem telefonu poslaćemo Vam na e-mail koji navedete.

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt formular


  Pored zamene ekrana na ovim smartfonima, u servisu Doktor Mobil možete dobiti i uslugu dekodiranja Sony Xperia telefona, a ako bude potrebno i uspešno rešiti bilo koji hardverski ili softverski problem u servisu Sony Xperia mobilnih telefona.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena