Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, sa svojim timom profesionalno obučenih i iskusnih servisera, spreman je da Vam pruži stručnu pomoć u otklanjanju svakog kvara na mobilnom telefonu. To važi i za zamenu ekrana na Tesla Smartphone 6.1 pametnom telefonu, uslugu koju ćemo Vam pružiti sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno.

Zamena ekrana na Tesla Smartphone 6.1 u servisu Doktor MobilTesla Smartphone 6.1 je dosta kompaktan i fino dizajniran pametni telefon domaće proizvodnje koji, pored kvalitetnog hardvera, dolazi sa odličnim kapacitivnim 5.0-inčnim IPS LCD touchscreen ekranom u HD rezoluciji (1280×720 piksela), zaštićenim Dragontrail tehnologijom i dodatnom fabrički ugrađenom zaštitnom folijom.

Za brz rad ovog smartfona zaslužan je 64-bitni osmojezgarni procesor radnog takta 1,3 GHz, sa 2 GB RAM i 16 GB interne memorije (+ microSD slot), a njegov operativni sistem je Android verzije 5.1 (Lollipop). Uz podršku za Dual SIM/Dual Active (dostupnost dve kartice istovremeno), ovaj uređaj može se pohvaliti dobrim kamerama od 13 MP (primarna, sa autofokusom i LED blicem) i 5 MP (selfi), dok mu autonomiju u radu pruža baterija kapaciteta 2150 mAh.

Zamena displeja na Tesla Smartphone 6.1

Bez obzira što dolaze sa sve boljom zaštitom ekrana, sa modernim pametnim telefonima treba pažljivo rukovati da prilikom neželjenog ispadanja uređaja ili direktnijeg udarca ne bi došlo do oštećenja njegovog displeja.

Ako bi se u takvoj situaciji ispostavilo da tač skrin telefona ne reaguje na dodir, displej ne prikazuje sliku, ili je napuklo staklo, to bi značilo da je ekran definitivno oštećen i da bi za uspešnu popravku smartfona morao da se zameni novim.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu taj, ne baš naivan problem, možete rešiti veoma jednostavno, pouzdano i potpuno bezbedno (bez rizika po uređaj).

Operaciju zamene ekrana na Tesla Smartphone 6.1 mobilnom telefonu za Vas ćemo obaviti efikasno, sigurno i, što Vam je verovatno prilično važno, u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene ekrana na Tesla Smartphone 6.1

Što se tiče cene zamene displeja na Tesla Smartphone 6.1 mobilnom telefonu, ona je u našem servisu povoljna. Za detaljnije podatke o ceni ili roku za zamenu ekrana, samo nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite putem formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Znajte da su naši stručni serviseri uvek tu za Vas i slobodno nam se obratite kada imate bilo kakav problem sa mobilnim telefonom. Servis Doktor Mobil, pored kvalitetne zamene ekrana i drugih hardverskih komponenti, preporučuje Vam i svoje usluge dekodiranja mobilnih telefona i zamene baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena