Zamena ekrana na Tesla Smartphone 6.2

Iskusni i stručni serviseri koji rade u specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoje Vam na usluzi da pouzdano, efikasno i bezbedno (bez rizika po mobilni uređaj) reše problem polomljenog ili na drugi način oštećenog ekrana na Vašem pametnom telefonu, što naravno važi i za zamenu ekrana na Tesla Smartphone 6.2 mobilnom telefonu.

Zamena ekrana na Tesla Smartphone 6.2 u servisu Doktor MobilTesla Smartphone 6.2 je pametni telefon domaće kompanije iz srednje klase mobilnih uređaja, izrađen od kvalitetnih materijala i fine završne obrade, koji u metalnom kućištu donosi solidan kapacitivni IPS LCD touchscreen ekran dijagonale 5.0-inči u HD rezoluciji (1280×720 piksela), zaštićen po kvalitetu poznatim DragonTrail staklom.

Ovaj smartfon, koji radi na OS Android 6.0 Marshmallow, ima 64-bitni osmojezgarni procesor radnog takta 1.3 GHz, 3 GB RAM i 32 GB interne memorije (plus dodatni microSD memorijski slot), kamere od 13 MP (glavna, koja ima autofokus) i 5 MP (prednja, selfi), podršku za Dual SIM, a napajanje mu obezbeđuje baterija kapaciteta 2850 mAh.

Zamena displeja na Tesla Smartphone 6.2

Svaki pametni telefon, pa i onaj koji ima neku od dokazano kvalitetnih zaštita, treba čuvati od mogućih oštećenja, jer eventualan udarac ili ispadanje uređaja na tvrdu podlogu (npr. kamen, beton, asfalt) nose poveliki rizik od lomljenja ili oštećenja njegovog ekrana.

A ako se pri takvom neželjenom sledu događaja ustanovi da displej telefona ne prikazuje sliku, tač skrin ne reaguje na dodir ili je napuklo staklo, nažalost, jasan zaključak je da je njegov ekran trajno oštećen i da se mora zameniti novim da bi uređaj ponovo bio funkcionalan.

Kao što smo napomenuli u uvodnom delu ovog teksta, servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu specijalizovan je za uspešno i pouzdano rešavanje upravo ovakvih problema na mobilnim uređajima.

Zato operaciju zamene ekrana na Tesla Smartphone 6.2 mobilnom telefonu vršimo vrlo sigurno, bezbedno, a takođe i u najkraćem mogućem roku koji zavisi jedino od trenutnog broja naloga u servisu.

Cena zamene ekrana na Tesla Smartphone 6.2

Uslugu zamene displeja na Tesla Smartphone 6.2 pametnom telefonu u servisu Doktor Mobil pružamo po povoljnoj ceni. Svi koji žele da dobiju nešto konkretnije informacije o ceni ili roku za popravku uređaja, mogu nas pozvati na telefone našeg servisa ili nam pisati preko forme u sledećem pasusu ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Biće Vam korisno da znate da u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, osim opisane zamene ekrana, kvalitetno i efikasno možete dobiti i druge specijalističke usluge, kao što su dekodiranje mobilnih telefona, zamena baterije na mobilnim telefonima i uspešno otklanjanje svih drugih softverskih i hardverskih problema na pametnim telefonima.