Zamena ekrana Wiko View 2 sanira sve posledice oštećenja ekrana koje su nastale padom ili udarcem.

Zamena ekrana je samo jedna od usluga koje pruža naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil.

Kod nas možete obaviti i sve ostale neophodne popravke na Vašem pametnom telefonu, i to na velikom broju modela svih brendova.

Pozovite nas ili posetite i otklonite svaki problem, a u cilju Vašeg komfora nudimo i mogućnost slanja telefona kurirskom službom na našu adresu.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Wiko View 2 ekran

wiko view 2 zamena ekrana

Wiko View 2 ima IPS displej od 6.0 inča sa HD+ rezolucijom od 720 x 1528 piksela i gustinom od 282 ppi. Zaštićen je Gorilla Glass tehnologijom koja onemogućava grebanje ekrana.

Ono što je interesantno u samom dizajnu ekrana i čitavog telefona je veliko sočivo na ivici ekrana, koje ovaj uređaj izdvaja ostalih modela kompanije Wiko i pridaje njegovoj atraktivnosti.

Osmojezgarni procesor sa Snapdragon 435 čipsetom dovoljni su da podrže i najzahtevnije aplikacije a baterija od 3000 mAh obezbeđuje autonomiju u radu ekrana i svih ostalih komponenti ovog uređaja.

Ekran Wiko View je crn, ne reaguje na dodir

Ako je nakon pada, udarca, grebanja ili bilo kog drugog mehaničkog delovanja došlo do oštećenja ekrana Vašeg telefona, postoji opasnost da će se to odraziti i na njegov rad.

Jedna od posledica može biti to da ekran Wiko View 2 ne reaguje na dodir. Nema značaja da li ne reaguje u svim ili samo nekim delovima ekrana jer smetnje u radu svakako postoje.

Crn ekran Wiko View 2 – možete se susresti i sa tim da displej uopšte ne pokazuje sliku. U drugim slučajevima neće pokazivati sliku na jednoj polovini ekrana ili samo u pojedinim delovima.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Posledica može biti mnogo a ukoliko se blagovremeno ne saniraju, mogu se i proširiti na delove displeja koji prvenstveno nisu bili oštećeni.

Kada se nešto od spomenutih stvari dogodi, upotrebna vrednost Vašeg uređaja naći će se pod znakom pitanja. A ne bi trebalo, jer se sve to može otkloniti jednom zamenom ekrana Wiko View 2.

Zamena ekrana na Wiko View 2

zamena ekrana wiko view 2

Naš servis Doktor Mobil tada priskače u pomoć! Zamena displeja Wiko View 2 će otkloniti svaku posledicu prouzrokovanu oštećenjem kao i sve smetnje u radu ekrana!

Intervencija zamene ekrana se obavlja uz upotrebu kvalitetnih alata i rezervnih delova koji će Vaš telefon vratiti u stanje u kom je bio pre nezgode.

Na taj način će smartfon ponovo savršeno izgledati a funkcionalni problemi sa tačskrinom će nestati.

Više informacija o ceni i roku zamene ekrana na Wiko View 2 možete dobiti pozivom na jedan od ponuđenih brojeva telefona ili slanjem poruke preko kontakt forme pri dnu teksta.

Wiko View 2 zamena ekrana cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena