Zamena ekrana na ZTE Blade A310

Ako slučajno polomite ili oštetite ekran na mobilnom telefonu, znajte da niste jedini, jer je to jedan od najčešćih kvarova na modernim pametnim telefonima. Naša preporuka je da rešavanje ovog problema prepustite profesionalcima u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji će zamenu ekrana na ZTE Blade A310 pametnom telefonu obaviti sigurno i pouzdano.

Zamena ekrana na ZTE Blade A310 u servisu Doktor MobilZTE Blade A310 je cenovno dosta pristupačan pametni telefon srednje klase, sa pristojnim performansama i jednostavan za korišćenje. Poseduje kapacitivni IPS LCD touchscreen ekran dijagonale 5.0 inči, u ne baš visokoj rezoluciji od 480×854 piksela.

Njegov četvorojezgarni procesor radnog takta 1.3 GHz zadužen je za skladan rad operativnog sistema Android Marshmallow (6.0.1), u čemu mu „pomaže“ 1 GB RAM memorije, dok se 8 GB interne memorije Micro SD karticom može povećati do 32 GB. Kamere ovog smartfona imaju senzore od 8 MP (leđna, sa autofokusom i LED blicem) i 2 MP (prednja), a integrisana baterija dolazi sa kapacitetom od 2200 mAh.

Zamena displeja na ZTE Blade A310

Kada dođe do oštećenja ekrana na mobilnom telefonu, a najčešći uzrok je nepažnja pri rukovanju (ispadanje telefona na tvrdu podlogu ili udarac u displej), prvo što treba proveriti je da li je uređaj i dalje funkcionalan.

Ako se ustanovi da displej telefona ne prikazuje sliku, tač skrin ne reaguje na dodir ili je napuklo staklo, to su jasni znaci ozbiljnog oštećenja i po svoj prilici moraće da se izvrši zamena i ugradnja novog ekrana (jedino ukoliko LCD daje normalno sliku, uspešna popravka bi mogla da se uradi zamenom samo touchscreen-a na ZTE Blade A310 smartfonu).

Tu prilično osetljivu operaciju stručni i iskusni serviseri zaposleni u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu obavljaju veoma sigurno, efikasno i u najkraćem mogućem roku.

Uslugu zamene ekrana na ZTE Blade A310 mobilnom telefonu pružićemo Vam garantovano pouzdano, kvalitetno i potpuno bezbedno (bez bilo kakvih rizika po mobilni uređaj).

Cena zamene ekrana na ZTE Blade A310

Operaciju zamene displeja na ZTE Blade A310 smartfonu u servisu Doktor Mobil vršimo po povoljnoj ceni. U slučaju da su Vam neophodne konkretnije informacije o ceni ili roku za pružanje ove usluge, bilo bi dobro da nas pozovete na telefone našeg servisa, a možete nam i pisati preko forme u sledećem odeljku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju da uspešno i efikasno reši svaki Vaš problem sa pametnim telefonom, a pored pomenute zamene ekrana, kvalitetno radimo hardverski i softverski servis, kao i dekodiranje mobilnih telefona i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button