Zamena ekrana na ZTE Blade D6

Ekran (displej) mobilnog telefona koji je polomljen ili oštećen predstavlja, naravno, priličan problem za svakog vlasnika mobilnog uređaja, ali je važno znati da taj kvar u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu otklanjamo veoma uspešno, pouzdano i kvalitetno profesionalnom operacijom zamene ekrana na ZTE Blade D6 pametnom telefonu.

Zamena ekrana ZTE Blade D6 u servisu Doktor Mobil u BeograduZTE Blade D6 (V6, X7) је solidan i vrlo lagan (122 g) pametni telefon koji u tankom aluminijumskom kućištu donosi kapacitivni IPS LCD touchscreen ekran dijagonale 5.0 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela).

Uz podršku za hibridni Dual SIM, ovaj smartfon kineskog proizvođača koji radi na OS Android 5.0.2 (Lollipop) poseduje i četvorojezgarni procesor na 1.3 GHz, 2 GB RAM i 16 GB skladišne memorije (može se microSD karticom povećati do 256 GB), kamere od 13 MP (glavna, sa autofokusom i dvotonskim LED blicem) i 5 MP (prednja), a za napajanje koristi integrisanu bateriju kapaciteta 2200 mAh.

Zamena displeja na ZTE Blade D6

Iskustvo pokazuje da do oštećenja ekrana na pametnim telefonima najčešće dolazi kada se uređaj ispusti na grubu podlogu (kao što su npr. beton, mermer, asfalt, itd) ili se direktno udari displej telefona.

Pri tome je vrlo bitno stanje njegove funkcionalnosti, jer ako se ispostavi da LCD ne daje normalno sliku, tač skrin ne reaguje na dodir ili je napuklo staklo, očigledno je oštećenje ekrana ozbiljno i zahteva njegovu zamenu novim.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovaj kvar za Vas ćemo uspešno i efikasno otkloniti postupkom zamene ekrana na ZTE Blade D6 mobilnom telefonu.

Tu uslugu pružićemo Vam sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno (bez ikakvog rizika po uređaj), a posebno ćemo se potruditi da celu intervenciju završimo u što je moguće kraćem roku.

Cena zamene ekrana na ZTE Blade D6

Što se tiče cene zamene displeja na ZTE Blade D6 smartfonu, ona je u servisu Doktor Mobil povoljna. Ako biste voleli da imate konkretnije informacije o ceni ili roku za zamenu ekrana, samo nas pozovite na telefone našeg servisa ili nam pošaljite pisani upit preko forme u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored pouzdane i kvalitetne zamene ekrana na pametnom telefonu, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružamo i druge važne specijalističke usluge, kao što su dekodiranje ZTE telefona, servis ZTE mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih hardverskih i softverskih problema) i zamena baterije na mobilnom telefonu.

  • Mobilni svet Doktor Mobil